Κλειστοί οι σταθμοί του μετρό «Σύνταγμα» και «Πανεπιστήμιο»

Κλειστοί προσωρινά οι σταθμοί του Μετρό «Σύνταγμα» και «Πανεπιστήμιο» Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Έκλεισαν προσωρινά, με εντολή της ΕΛ.ΑΣ, οι σταθμοί του μετρό Σύνταγμα και Πανεπιστήμιο, λόγω της επίσκεψης του Ινδού Πρωθυπουργού στην Αθήνα.

Σύμφωνα με ενημέρωση της ΣΤΑΣΥ οι συρμοί του μετρό διέρχονται από τους παραπάνω σταθμούς, χωρίς να πραγματοποιούν στάση.

O πρωθυπουργός της Ινδίας, Ναρέντρα Μόντι πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα, ο οποίος θα συναντηθεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την Κατερίνα Σακελλαροπούλου. 

Ο Ναρέντρα Μόντι είναι ο πρώτος πρωθυπουργός της Ινδίας- της πέμπτης μεγαλύτερης οικονομίας του πλανήτη- που επισκέπτεται την Ελλάδα από το 1983, όταν είχε έρθει στη χώρα η Ίντιρα Γκάντι. Η επίσκεψη σηματοδοτεί τη βούληση Ελλάδας και Ινδίας να διευρύνουν τις διμερείς σχέσεις και να εδραιώσουν την οικονομική συνεργασία σε ανώτατο επίπεδο, αναφέρουν κυβερνητικές πηγές που επικαλείται το ΑΠΕ. 

 
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΙΑ ΠΑΣΧΑ -------- Έλληνας χορεύει στην εθνική όπερα της Οδησσού και ζει μόνος στην Ουκρανία εν μέσω πολέμου

Ελλάδα / Έλληνας χορεύει στην εθνική όπερα της Οδησσού και ζει μόνος στην Ουκρανία εν μέσω πολέμου

Ο χορευτής Errik Nour που άφησε την Ελλάδα για να κυνηγήσει το όνειρό του στην εμπόλεμη Ουκρανία μιλάει στην LiFO για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, την καθημερινότητα σε μια πόλη που αγαπάει τις τέχνες, αλλά ζει με τον εφιάλτη του πολέμου και το Πάσχα που (δεν) μοιάζει με το ελληνικό
ΜΙΛΤΟΣ ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ