Λιβαδειά: Τρένο έσυρε γυναίκα που είχε πιαστεί στις πόρτες - Δύο συλλήψεις

Λιβαδειά: Τρένο έσυρε γυναίκα που είχε πιαστεί στις πόρτες - Δύο συλλήψεις Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου: lamianow.gr
0

Μια γυναίκα πιάστηκε στις πόρτες τρένου στον σταθμό της Λιβαδειάς και αυτό ξεκίνησε, σύροντάς την και τραυματίζοντάς της, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί. 

Το περιστατικό σημειώθηκε το Σάββατο στον σιδηροδρομικό σταθμό της Λιβαδειάς, όταν οι πόρτες ενός τρένου έκλεισαν πριν προλάβει να αποβιβαστεί μια γυναίκα, μητέρα τριών παιδιών. Η γυναίκα προσπαθούσε να κατέβει από το τρένο, όταν οι πόρτες έκλεισαν ξαφνικά πάνω της, εγκλωβίζοντάς την.

Όμως, το τρένο ξεκίνησε άμεσα, παρασύροντάς την κατά μήκος της τσιμεντένιας αποβάθρας επί αρκετά μέτρα. Μάρτυρας στο περιστατικό ήταν και ο πρώην βουλευτής Βοιωτίας Ανδρέας Κουτσούμπας, που έτυχε να βρίσκεται στο σημείο. Παριστάμενοι έτρεξαν πίσω από το τρένο, φωνάζοντας στον οδηγό να σταματήσει, κάτι που έγινε. Διαπιστώθηκε ότι η γυναίκα έφερε ελαφρά τραύματα, ωστόσο ήταν σοκαρισμένη.

Η αμαξοστοιχία συνέχισε το ταξίδι της προς Θεσσαλονίκη, αναγκάστηκε όμως τελικά να σταματήσει στον επόμενο σταθμό, μετά από παρέμβαση του εισαγγελέα ενώ μηχανοδηγός και επόπτης συνελήφθησαν προκειμένου να διερευνηθεί το περιστατικό.

Με πληροφορίες από lamianow.gr

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καιρός: Πάσχα 2025 με αφρικανική σκόνη, ζέστη και βροχές – Η αναλυτική πρόγνωση

Ελλάδα / Καιρός: Πάσχα 2025 με αφρικανική σκόνη, ζέστη και βροχές – Η αναλυτική πρόγνωση

Πώς θα κυλήσει ο καιρός το Πάσχα 2025 σε όλη τη χώρα. Ζεστός καιρός, τοπικές βροχές, αυξημένες θερμοκρασίες και επεισόδια αφρικανικής σκόνης - Αναλυτικά η πρόγνωση από Μεγάλη Πέμπτη έως Δευτέρα του Πάσχα
LIFO NEWSROOM