Λούτσα: Tουλάχιστον 60 πυροβολισμοί, από 3 ή 4 όπλα

Πυροβολισμοί στη Λούτσα: Έπεσαν τουλάχιστον 60 πυροβολισμοί Facebook Twitter
Φωτ.; Eurokinissi
0

Τουλάχιστον 60 πυροβολισμοί με τρία ή τέσσερα όπλα έπεσαν στην εκτέλεση των έξι ατόμων που σημειώθηκε στη Λούτσα

Οι δολοφονηθέντες στη Λούτσα φέρονται να ήταν μέλη της τουρκικής εγκληματικής οργάνωσης του Τούρκου αρχιμαφιόζου φυγά Μπαρίτς Μπογιούν, γνωστών και ως «Ντάλτον». Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, ο αρχιμαφιόζος ζει στο Ρίμινι της Ιταλίας και είχε ιδρύσει εδώ και χρόνια γραφείο εκτελεστών σε όλη την Ευρώπη.

Τα άτομα που δολοφονήθηκαν φέρονται, σύμφωνα με την ίδια πηγή, να ήρθαν στην Ελλάδα μετά από διπλή δολοφονία που διέπραξαν οι ίδιοι στις γαλλικές Άλπεις στις αρχές του περασμένου Αυγούστου. 

Οι εκτελεστές και η υποστηρικτική τους ομάδα- κάποιοι από τους οποίους φέρεται να είναι ανάμεσα στα θύματα- είχαν έρθει στην Ελλάδα προκειμένου να βρουν καταφύγιο για να αποφύγουν τα αντίποινα των αντιπάλων τους, αλλά φαίνεται ότι τους εντόπισαν, αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες.

Επίσης, το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι έξι φέρεται να είναι νόμιμο και ανήκει σε Γερμανό υπήκοο. Η διέλευση του αυτοκινήτου με τους έξι επιβάτες καταγράφηκε χρονικά το περασμένο Αύγουστο από τον σταθμό των Ευζώνων μετά τη δολοφονία στις γαλλικές Άλπεις. Οι αστυνομικές αρχές έχουν εντοπίσει τουλάχιστον δύο οχήματα που φέρεται να νοίκιασαν τα θύματα κατά τη διαμονή τους στην Ελλάδα. 

Παράλληλα, υπάρχει βίντεο που έχει καταγράψει την κίνηση οχήματος των θυμάτων και από πίσω να ακολουθεί ένα μαύρο τζιπ που εικάζεται πως είναι των δολοφόνων.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λάρισα: «Το μόνο σενάριο που αποκλείεται είναι της αυτοχειρίας» υποστηρίζει ο Τσούκαλης

Ελλάδα / Λάρισα: «Το μόνο σενάριο που αποκλείω είναι της αυτοχειρίας» υποστηρίζει ο Τσούκαλης

«Ο κτηνοτρόφος λέει ότι τα σκυλιά γάβγιζαν τις τέσσερις τελευταίες μέρες, τις προηγούμενες γιατί δεν γάβγιζαν;» διερωτάται ο ιδιωτικός ερευνητής της οικογένειας του 39χρονου
LIFO NEWSROOM
Θεσσαλονίκη: 31χρονος έκανε αγορές με πλαστά τραπεζικά καταθετήρια

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: 31χρονος έκανε αγορές με πλαστά τραπεζικά καταθετήρια

Ο συλληφθείς, σύμφωνα με την αστυνομία, στο διάστημα Ιανουαρίου -Φεβρουαρίου πραγματοποίησε έξι διαφορετικές τηλεφωνικές παραγγελίες προϊόντων από εταιρεία εμπορίας οινοπνευματωδών ποτών, συνολικής αξίας 1.153 ευρώ
LIFO NEWSROOM