Μανιακός σκοτώνει σκύλους στη Ραφήνα - Τουλάχιστον δεκαπέντε ζώα νεκρά από σφαίρα στο κεφάλι

Μανιακός σκοτώνει σκύλους στη Ραφήνα - Τουλάχιστον δεκαπέντε ζώα νεκρά από σφαίρα στο κεφάλι Facebook Twitter
1

Οργή και αποτροπιασμό προκαλεί η δράση μανιακού δολοφόνου σκύλων στη Ραφήνα καθώς σήμερα καταγγέλλεται ένα ακόμη νεκρό ζώο.

Η δολοφονική δράση του ανθρώπου, που εκτελεί ζώα με τον ίδιο τρόπο, ξεκίνησε το 2014. και από τότε έχουν καταγραφεί πάνω από δεκαπέντε εκτελέσεις σκύλων.

Τα στοιχεία έως τώρα δείχνουν πως ο δράστης χρησιμοποιεί αεροβόλο όπλο και όλα τα σκυλιά είναι πυροβολημένα στο κεφάλι. Η κυρία Άννα Βαλβή που είναι μέλος του Δ.Σ. του Φιλοζωικού Συλλόγου Ραφήνας – Πικερμίου «Πήγασος» εξηγεί στο LIFO.gr πως εκτιμάται ότι τα σκυλιά είναι περισσότερα καθώς κάποια περιστατικά δεν έχουν μαθευτεί ή υπάρχουν ζώα που δεν έχουν βρεθεί.

Κάτοικοι και φιλοζωικές οργανώσεις είναι θορυβημένοι ενώ έχουν καταγγείλει όλα τα περιστατικά στην αστυνομία. Ωστόσο δεν υπάρχει ακόμη κάποιο στοιχείο που να έχει οδηγήσει στον εντοπισμό του δράστη.

«Εμείς έχουμε κάποια στοιχεία και πληροφορίες που τα έχουμε παραδώσει στις αρχές. Αλλά, δεν υπάρχει κάποιος αυτόπτης μάρτυρας που να έχει εμφανιστεί. Οι αρχές ενημερώνονται πάντα και προχωράμε συ μηνύσεις κάθε φορά που βρίσκουμε νεκρό κάποιο ζώο», αναφέρει απευθύνοντας έκκληση σε όποιον έχει πληροφορίες να βοηθήσει ώστε να σταματήσει αυτή η κτηνωδία.

Το τελευταίο θύμα του δράστη βρέθηκε σήμερα ενώ τον Μάιο ένα ακόμη σκυλί είχε βρεθεί νεκρό με τον ίδιο τρόπο.

Μέχρι πριν το καλοκαίρι, είχαν βρεθεί σκοτωμένα ζώα στη ευρύτερη περιοχή όπως το Μάτι και ο Νέος Βουτζάς. Εκτός από το ότι τα ζώα είναι όλα πυροβολημένα στο κεφάλι, συνήθως ανάμεσα στα μάτια, όλα ήταν αδέσποτα.

Το μοναδικό δεσποζόμενο σκυλί που δέχτηκε βολή ήταν ένα το οποίο ο ιδιοκτήτης είχε αφήσει να κυκλοφορήσει μόνο του και αυτό ήταν επίσης και το μόνο που διασώθηκε.

Μανιακός σκοτώνει σκύλους στη Ραφήνα - Τουλάχιστον δεκαπέντε ζώα νεκρά από σφαίρα στο κεφάλι Facebook Twitter

 Η ανακοίνωση του Φιλοζωικού Συλλόγου Ραφήνας – Πικερμίου Πήγασος:

«21 Σεπτεμβρίου και ώρα 7-8 μ.μ. περίπου ο μανιακός δολοφόνος με το αεροβόλο επέστρεψε στην γειτονιά που είχε ξαναχτυπήσει πριν 1,5 χρόνο, στον ίδιο δρόμο στην οδό Θεοτόκου απέναντι από τον Ιερό Ναό της Θεοτόκου στα Περιβολάκια. Εκεί την εκτέλεσε την Μαυρούλα, το τέρας, απέναντι από το προαύλιο της Εκκλησίας, με μια σφαίρα ανάμεσα στα μάτια.

 

Η Μαυρούλα ένα ταλαιπωρημένο πλάσμα, που ενώ ήταν δεσποζόμενη, ο κηδεμόνας της, τον Φεβρουάριο του 2018, την πέταξε έξω από το σπίτι μαζί με τα 4 νεογέννητα μωρά της και άλλο έναν αρσενικό φοβικό σκύλο.

 

Της είχαμε κάνει πρόχειρο κατάλυμα να μεγαλώσει τα μωρά της, την φροντίσαμε και όταν απογαλακτίστηκαν τα μωρά δόθηκαν για υιοθεσία. Η Μαυρούλα στειρώθηκε και γύρισε στη γειτονιά της, όπου την παραμόνευε απόψε ο θάνατος.

 

Καλέσαμε την Αστυνομία, κατέγραψε το περιστατικό και για άλλη μια φορά θα κατατεθεί μήνυση κατά αγνώστου, αλλά και κατά του κηδεμόνα της για την εγκατάλειψη.

 

Η Μαυρούλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ζώων για γνωμάτευση θανάτου. Δυστυχώς το δράμα αυτών των πλασμάτων δεν τελειώνει.... γιατί δυστυχώς η ανθρώπινη ψυχή δεν ημερεύει και το ένστικτο του θηρίου που κρύβει η καρδιά του δολοφόνου γίνεται πιο άγριο και από αυτό της ζούγκλας. Καλό ταξίδι Μαυρούλα, αυτός ο κόσμος δεν ήταν για σένα...»

 

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Λειτουργούσα μηχανικά, ήμουν χαμένη» – Η περιγραφή για τις τελευταίες στιγμές της Ίριδας

Ελλάδα / Ρούλα Πισπιρίγκου: «Λειτουργούσα μηχανικά, ήμουν χαμένη» – Η περιγραφή για τις τελευταίες στιγμές της Ίριδας

Στην απολογία της, η Πισπιρίγκου αναφέρθηκε και στη σχέση της με τον Μάνο Δασκαλάκη, δηλώνοντας ότι το μόνο που την ενδιαφέρει είναι τα παιδιά της
LIFO NEWSROOM
Η ανάρτηση της κόρης της Σοφίας Βόσσου για τον Βασίλη Δημάκη: «Θα σ’ αγαπάω όσο αναπνέω»

Ελλάδα / Η ανάρτηση της κόρης της Σοφίας Βόσσου για τον Βασίλη Δημάκη: «Θα σ’ αγαπάω όσο αναπνέω»

Ο 47χρονος κρατούμενος, που είχε καταδικαστεί για ληστείες, παράνομη οπλοφορία και πλαστογραφία, βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από συγκρατούμενούς του, νωρίς το πρωί της Παρασκευής
LIFO NEWSROOM
Παπαζάχος για Σαντορίνη: «Γίνεται όλο και πιο απίθανο το σενάριο ενός ισχυρότερου σεισμού»

Ελλάδα / Παπαζάχος για Σαντορίνη: «Γίνεται όλο και πιο απίθανο το σενάριο ενός ισχυρότερου σεισμού»

Ο καθηγητής υπογράμμισε ότι οι κάτοικοι της Σαντορίνης θα πρέπει να δείξουν υπομονή, καθώς το φαινόμενο δεν αναμένεται να εκτονωθεί άμεσα. «Δεν θα βγούμε τόσο γρήγορα από αυτή την κατάσταση»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Και εάν βρεθεί αυτός μετα απο λίγο θα εμφανιστεί κάποιος άλλος. Αρρώστια!Τουλαχιστον αυτός τα αποτελειωσε με μια σφαίρα, σκεφτείτε τα σκυλιά των κυνηγών,ειδικά αυτοί που ασχολούνται με το κυνήγι αγριογούρουνων που τα εκθέτουν συνεχώς σε κίνδυνο για να εκπληρώσουν το ευχάριστο χόμπυ τους. Γεματα είναι τα κτηνιατρεία αυτην την περίοδο στα Γιαννενα .Σκυλάκια ξεσκισμενα με ράμματα σε όλο τους το σώμα. Κτηνίατρος μου εμπιστεύθηκε πως έφεραν σκυλι τέσσερις φορές για ράμματα. Όμως ποιός θα ασχοληθεί με τέτοιου είδους ζητήματα στην Ελλάδα μόνο κατι φιλόζωοι-γραφικοί .