Μιχάλης Κατσουρής: Την Τετάρτη τα αποτελέσματα από τη λήψη DNA

Μιχάλης Κατσουρής: Την Τετάρτη τα αποτελέσματα από τη λήψη DNA Facebook Twitter
Φωτ.: SOOC
0

Την Τετάρτη αναμένεται να φτάσουν στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ τα αποτελέσματα από το DNA που βρέθηκε στο σώμα του Μιχάλη Κατσουρή, ο οποίος δολοφονήθηκε από χούλιγκαν έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι αρχές έχουν σχηματίσει εικόνα για το προφίλ του δολοφόνου του Μιχάλη Κατσουρή από τα βίντεο που έχουν στη διάθεσή τους από τα επεισόδια που σημειώθηκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις αρχές, πρόκειται για έναν ψηλό και εύσωμο άνδρα με τατουάζ στον λαιμό, χωρίς όμως το σχέδιο να είναι ξεκάθαρο ενώ αρκετοί από τους συλληφθέντες έχουν ανάλογο τατουάζ, κάτι που δυσκολεύει την έρευνα των αστυνομικών.

Έτσι αναμένεται να πέσει «φως» στην ταυτότητα του δράστη από τα αποτελέσματα της αντιπαραβολής του DNA. Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, το βάρος των αρχών πέφτει σε 5-6 άτομα που θεωρούνται ως οι βασικοί ύποπτοι για τη δολοφονία του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ. 

Μάλιστα, σήμερα ξεκίνησε η διαδικασία ταυτοποίησης του γενετικού υλικού, καθώς και κηλίδων αίματος. Το μεγάλο πρόβλημα ωστόσο είναι πως έχουν προκύψει αλλοιώσεις από άτομα που έσπευσαν να βοηθήσουν τον Μιχάλη Κατσουρή και αυτό δυσχεραίνει τις προσπάθειες των αρχών.

Σημειώνεται πως έχει ληφθεί δείγμα DNA και από τους 105 προφυλακισμένους χούλιγκαν.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λάρισα: «Το μόνο σενάριο που αποκλείεται είναι της αυτοχειρίας» υποστηρίζει ο Τσούκαλης

Ελλάδα / Λάρισα: «Το μόνο σενάριο που αποκλείω είναι της αυτοχειρίας» υποστηρίζει ο Τσούκαλης

«Ο κτηνοτρόφος λέει ότι τα σκυλιά γάβγιζαν τις τέσσερις τελευταίες μέρες, τις προηγούμενες γιατί δεν γάβγιζαν;» διερωτάται ο ιδιωτικός ερευνητής της οικογένειας του 39χρονου
LIFO NEWSROOM
Θεσσαλονίκη: 31χρονος έκανε αγορές με πλαστά τραπεζικά καταθετήρια

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: 31χρονος έκανε αγορές με πλαστά τραπεζικά καταθετήρια

Ο συλληφθείς, σύμφωνα με την αστυνομία, στο διάστημα Ιανουαρίου -Φεβρουαρίου πραγματοποίησε έξι διαφορετικές τηλεφωνικές παραγγελίες προϊόντων από εταιρεία εμπορίας οινοπνευματωδών ποτών, συνολικής αξίας 1.153 ευρώ
LIFO NEWSROOM