Νέα εισαγγελική παρέμβαση στη Μανωλάδας λόγω 355 αδήλωτων αλλοδαπών

Νέα εισαγγελική παρέμβαση στη Μανωλάδας λόγω 355 αδήλωτων αλλοδαπών Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ
0

Νέα εισαγγελική παρέμβαση παραγγέλθηκε για τα χωράφια με τις φράουλες στην Μανωλάδα λόγω 355 αδήλωτων αλλοδαπών. 

Την παρέμβαση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Ξένης Δημητρίου, προκάλεσαν οι δηλώσεις του υπευθύνου δημοσίων σχέσεων της Ομοσπονδίας Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Ελλάδας, σωφρονιστικού υπαλλήλου, Αντώνη Αραβαντινού, σε τηλεοπτική εκπομπή, για απειλές που δέχονται από κρατούμενους τόσο οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι όσο και οι οικογένειές τους.

Ειδικότερα, η κ. Δημητρίου με παραγγελία της προς την προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά, ζητά να διερευνηθεί η βασιμότητα των καταγγελιών και εάν έχουν τελεστεί αυτεπαγγέλτως διωκόμενα αδικήματα.

Ο κ. Αραβαντινός μεταξύ των άλλων ανέφερε ότι από μέλη της επονομαζόμενης «Μαφίας του Κορυδαλλού», οι δεσμοφύλακες ξυλοκοπούνται καθημερινά στις φυλακές και κρατούμενοι είναι υποταγμένοι στη βούληση των ισχυρών.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διακοπή στη δίκη Κορκονέα - Παραιτήθηκε η συνήγορος υπεράσπισης μετά από αντιπαράθεση με την Κωνσταντοπούλου

Ελλάδα / Διακοπή στη δίκη Κορκονέα - Παραιτήθηκε η συνήγορος υπεράσπισης μετά από αντιπαράθεση με την Κωνσταντοπούλου

Η δικηγόρος Δέσποινα Σβερώνη, που είχε διατελέσει βουλευτής με τη Χρυσή Αυγή, παραιτήθηκε από την υπεράσπιση του δολοφόνου του Αλέξη Γρηγορόπουλου
LIFO NEWSROOM