Νεκρός βρέθηκε κρατούμενος στις φυλακές Κορυδαλλού

Νεκρός βρέθηκε κρατούμενος στις φυλακές Κορυδαλλού Facebook Twitter
Eurokinissi
0

Νεκρός βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης ένας 48χρονος Έλληνας κρατούμενος, στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού.

Ο κρατούμενος που είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη, σύμφωνα με τον Ant1 εργαζόταν στα μαγειρεία των φυλακών Κορυδαλλού, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του θανάτου του.

Πρόκειται για τον δεύτερο θάνατο κρατούμενου στις φυλακές Κορυδαλλού τον τελευταίο μήνα όπου ένας κρατούμενος ακόμα έχασε τη ζωή του και οχτώ άτομα είχαν τραυματιστεί, έπειτα από αιματηρή συμπλοκή στο ψυχιατρείο των φυλακών.

Εν τω μεταξύ, όπως έγινε γνωστό, την Τρίτη έγινε ακόμα μία συμπλοκή ανάμεσα σε κρατούμενο και σωφρονιστικούς υπαλλήλους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρωταγωνιστής του νέου επεισοδίου φέρεται να είναι ένας Ρωσοπόντιος που εκτίει ισόβια ποινή φυλάκισης και ο οποίος επιτέθηκε στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους όταν έμαθε ότι πρόκειται να μεταφερθεί σε άλλη φυλακή.

Με πληροφορίες από Ant1news

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΙΑ ΠΑΣΧΑ -------- Έλληνας χορεύει στην εθνική όπερα της Οδησσού και ζει μόνος στην Ουκρανία εν μέσω πολέμου

Ελλάδα / Έλληνας χορεύει στην εθνική όπερα της Οδησσού και ζει μόνος στην Ουκρανία εν μέσω πολέμου

Ο χορευτής Errik Nour που άφησε την Ελλάδα για να κυνηγήσει το όνειρό του στην εμπόλεμη Ουκρανία μιλάει στην LiFO για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, την καθημερινότητα σε μια πόλη που αγαπάει τις τέχνες, αλλά ζει με τον εφιάλτη του πολέμου και το Πάσχα που (δεν) μοιάζει με το ελληνικό
ΜΙΛΤΟΣ ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ