Νέο υλικό για την παρέλαση «αλά Monty Python» - Πώς κατάφεραν να φτάσουν στους επισήμους

Νέο υλικό για την παρέλαση «αλά Monty Python» - Πώς κατάφεραν να φτάσουν στους επισήμους Facebook Twitter
4

Στη δημοσιότητα νέο βίντεο για την παρέλαση των δέκα κοριτσιών που βημάτισαν με τρόπο που θύμιζε έντονα Monty Python στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου.

Το βίντεο καταγράφει την προετοιμασία των κοριτσιών, λίγο πριν εμφανιστούν στην παρέλαση του Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας- Ν. Χαλκηδόνας, αποκαλύπτοντας πώς ξεκίνησαν και πώς κατάφεραν να φτάσουν μπροστά στους επισήμους.

Σε κείμενό τους στην «Εφημερίδα των Συντακτών», τα δέκα κορίτσια χαρακτήρισαν την κίνησή τους «επέμβαση εκτάκτου ανάγκης, [...] χωρίς την παραμικρή άσκηση βίας, καλλιτεχνική επέμβαση, κάτι σαν παιχνίδι». Το κείμενο υπογράφουν ως «10 "στρατιωτάκια" της υπο-κριτικής τέχνης».

Όπως φαίνεται στα πλάνα του νέου βίντεο, η ομάδα των κοριτσιών αρχικά ξεκίνησε να παρελαύνει κανονικά προκειμένου να κερδίσει χρόνο μέχρι να φτάσει μπροστά στους επισήμους.

Δείτε το βίντεο, που δημοσιεύθηκε στη σελίδα στο facebook της εφημερίδας ΠΡΙΝ:

Ελλάδα
4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο γιατρός της Σερίφου που έδωσε τα πάντα, μέχρι που δεν άντεξε άλλο

Οπτική Γωνία / Ο γιατρός της Σερίφου που έδωσε τα πάντα, μέχρι που δεν άντεξε άλλο

Ο Θανάσης Κοντάρης ήρθε από τη Σουηδία για να συμβάλει στη βελτίωση των υπηρεσιών υγείας στις Κυκλάδες, μετέτρεψε την κλινική της Σερίφου σε μια πρότυπη μονάδα, αλλά αναγκάστηκε να φύγει ξανά.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

σχόλια

3 σχόλια
Σιγά το δρώμενο, η αντιγραφή της αντιγραφής την αντιγραφή ω αντιγραφή.Πολύ ασχοληθήκαμε. Διαφήμιση ήθελε το "καλλιτεχνικό" γκρουπούσκουλο, τους την κάνατε δωρεάν.
Ποια κορίτσια αν είναι έστω μια 19 το συζητάμε. Επαρχιωτισμος είναι να νομίζεις ότι ζεις στο αποικιοκρατικο ΗΒ αλλά να ζεις στην Ελλάδα τελικά. Τεσπα ας πάνε Κουρδιστάν να δουν τι εστι μιλιταρισμος εθνικισμός κλπ γιατί τα έχουμε χάσει από επαρχιωτισμο Χαλάνδριωρικο. 4 χρόνια ζαιοι δεν άνοιξε μύτη στις παρελάσεις τώρα αρχίσαμε τα καραγκιοζιλικια ξανα. Η πλάκα είναι αν τις πεις να κόψουμε πουθενά γραφειοκρατία θα αρχίσουν τις silly διαδηλώσεις