Νίκαια: Αποπλάνηση ανηλίκου από 89χρονο μέσα σε λεωφορείο

Νίκαια: Αποπλάνηση ανηλίκου από 89χρονο μέσα σε λεωφορείο Facebook Twitter
Φωτ.: Αρχείου / Eurokinissi
0

Συνελήφθη ένας άνδρας 89 ετών με την κατηγορία της αποπλάνησης ανηλίκου μέσα σε λεωφορείο.

Η σύλληψη του 89χρονου έγινε χθες το βράδυ από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ ύστερα από σχετική καταγγελία, σύμφωνα με την οποία ο άνδρας προσπάθησε να αποπλανήσει μία ανήλικη κοπέλα μέσα σε λεωφορείο, που πραγματοποιούσε δρομολόγιο στη Νίκαια.

Η καταγγελία έγινε από γυναίκα επιβάτη, η οποία ανέφερε πως ο 89χρονος επιβιβάστηκε γύρω στις 21:00 στο λεωφορείο, κάθισε δίπλα σε μια ανήλικη κοπέλα και άρχισε να τη χαϊδεύει, ενώ η ανήλικη έντρομη, δεν μπορούσε να αντιδράσει. Η καταγγέλλουσα αμέσως έβαλε τις φωνές και ο οδηγός σταμάτησε το λεωφορείο.

Στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία, αλλά η ανήλικη φοβισμένη έφυγε πριν την άφιξη των αστυνομικών. Ο ηλικιωμένος συνελήφθη και μεταφέρθηκε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, όπου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για αποπλάνηση ανηλίκου.

-Εάν είστε επιζώσα βιασμού, σεξουαλικής παρενόχλησης ή trafficking ή αν στο περιβάλλον σας υπάρχει θηλυκότητα που υφίσταται κάτι από τα παραπάνω,  τηλεφωνήστε για βοήθεια και συμβουλευτική στην υπηρεσία Εθνικής Εμβέλειας «Γραμμή SOS»: 15900. Μπορείτε επίσης να αποστείλετε mail στο [email protected]

Με πληροφορίες από ΣΚΑΙ

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Ξεκινά η χορήγηση εμβολίου για τον καρκίνο του πνεύμονα στο πλαίσιο κλινικής μελέτης

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Ξεκινά η χορήγηση εμβολίου για τον καρκίνο του πνεύμονα στο πλαίσιο κλινικής μελέτης

«Το εμβόλιο χορηγείται σε ασθενείς με μη μικροκυτταρικό καρκίνο του πνεύμονα, οι οποίοι έχουν ήδη υποβληθεί σε χημειοθεραπεία, ανοσοθεραπεία και χειρουργική επέμβαση»
LIFO NEWSROOM