Ο καιρός αύριο: Η πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου για την εξέλιξη της κακοκαιρίας Avgi

Ο καιρός αύριο: Η πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου για την εξέλιξη της κακοκαιρίας Avgi Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Βελτιώνεται σταδιακά ο καιρός αύριο μετά την επέλαση της κακοκαιρίας Avgi σύμφωνα με την πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου.

Το επόμενο 24ωρο και μέχρι το απόγευμα, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, οι όποιες μπόρες και χιονοπτώσεις από την κακοκαιρία Avgi θα περιοριστούν σε περιοχές της Κρήτης. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός αύριο θα σημειώσει ηλιοφάνεια ενώ οι βοριάδες θα εξασθενήσουν λίγο και θα πνέουν στα 7 με 8 μποφόρ στις Κυκλάδες και στα 4 με 5 -τοπικά και 6- μποφόρ στο Ιόνιο.

Ωστόσο, η θερμοκρασία θα παραμείνει σε χαμηλά επίπεδα και στα ηπειρωτικά δεν θα ξεπεράσει τους 0 βαθμούς το πρωί. Κατά τη διάρκεια της ημέρας σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου ωστόσο θα φτάσει τους 11 με 13 βαθμούς Κελσίου.

Ανάλογο θα είναι το σκηνικό του καιρού και την Πέμπτη όπου μπόρες θα επιμείνουν μόνο στην περιοχή της Κρήτης αλλά θα είναι πιο τοπικές και εξασθενημένες. Εξασθένηση θα παρουσιάσουν και οι άνεμοι ενώ την Παρασκευή θα επικρατήσει συννεφιά χωρίς όμως να εκδηλωθούν φαινόμενα.

Ο καιρός αύριο στην Αττική

Αύριο ο καιρός στην Αττική, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου θα παρουσιάσει κάποιες μπόρες χιονόνερου ή χιονιού στα ορεινά και βορειοδυτικά. Στις υπόλοιπες περιοχές θα υπάρχουν τοπικά αυξημένες συννεφιές ενώ μέχρι το βράδυ ο καιρός θα έχει ανοίξει παντού.
Οι άνεμοι θα φτάσουν τα 7 με 8 μποφόρ στα ανατολικά και η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 6 με 10 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καπερνάρος: «Από το 2017 έχει μπει κλειστό καταγραφικό κύκλωμα στις σήραγγες Τεμπών και Πλαταμώνα»

Ελλάδα / Καπερνάρος: «Από το 2017 έχει μπει κλειστό καταγραφικό κύκλωμα στις σήραγγες Τεμπών και Πλαταμώνα»

Ανακοίνωση για το θέμα των καμερών και του καταγραφικού κυκλώματος στις σήραγγες Τεμπών και Πλαταμώνα, εξέδωσε ο πληρεξούσιος δικηγόρος της εταιρίας Interstar
LIFO NEWSROOM
ΥΠΕΝ: Ακύρωσε την έγκριση αιολικού σταθμού στα Βαρδούσια Όρη

Περιβάλλον / ΥΠΕΝ: Ακύρωσε την έγκριση αιολικού σταθμού στα Βαρδούσια Όρη

Ακυρώθηκε από το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας η περιβαλλοντική αδειοδότηση για την κατασκευή ενός αιολικού σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στα Βαρδούσια Όρη, ο οποίος προγραμματιζόταν να κατασκευαστεί σε Ζώνη Ειδικής Προστασίας του δικτύου Νatura, σε υψόμετρο 1.800 μέτρων.
ΝΤΙΝΑ ΚΑΡΑΤΖΙΟΥ