O Ρουβίκωνας ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση σε εταιρία είσπραξης κοινοχρήστων

O Ρουβίκωνας ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση σε εταιρία είσπραξης κοινοχρήστων Facebook Twitter
(φώτο αρχείου)
4

Η αναρχική ομάδα του Ρουβίκωνα ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση που σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης σε εταιρία είσπραξης κοινοχρήστων στην οδό Ψαρών στην Ομόνοια, μέσω ανάρτησής της στην ιστοσελίδα του Indymedia.

Στην ανακοίνωσή τους επισημαίνουν, μεταξύ άλλων, πως «σε μία πόλη με τουλάχιστον 100.000 άδεια σπίτια και χιλιάδες κόσμου να κοιμάται στο δρόμο, είναι τουλάχιστον εξοργιστικό να γίνονται πλειστηριασμοί που πετάνε κόσμο στο δρόμο. Ο μόνος λόγος που δεν έχουν ακόμα επικρατήσει τέτοιες πρακτικές είναι οι κοινωνικές αντιστάσεις που εκδηλώνονται με επίκεντρο τους πλειστηριασμούς και μέχρι τώρα έχουν κυρίως τη μορφή μαζικών παρεμβάσεων που παρεμποδίζουν τη διαδικασία. Το πρόβλημα ωστόσο είναι πολύ ευρύτερο και οι ευθύνες βαραίνουν πολύ περισσότερους από τους "συνήθεις ύποπτους" των τραπεζών που ξερογλείφονται στη γωνία, των συμβολαιογράφων που νίπτουν τας χείρας τους και των εκάστοτε διαχειριστών της εξουσίας που υπογράφουν με χέρια και με πόδια ό,τι τους ζητηθεί.»

Σημειώνεται ότι χθες, περίπου δεκαπέντε άτομα που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους, προκάλεσαν φθορές και πέταξαν φέιγ βολάν στην εταιρία είσπραξης κοινοχρήστων.

Ελλάδα
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΙΑ ΠΑΣΧΑ -------- Έλληνας χορεύει στην εθνική όπερα της Οδησσού και ζει μόνος στην Ουκρανία εν μέσω πολέμου

Ελλάδα / Έλληνας χορεύει στην εθνική όπερα της Οδησσού και ζει μόνος στην Ουκρανία εν μέσω πολέμου

Ο χορευτής Errik Nour που άφησε την Ελλάδα για να κυνηγήσει το όνειρό του στην εμπόλεμη Ουκρανία μιλάει στην LiFO για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, την καθημερινότητα σε μια πόλη που αγαπάει τις τέχνες, αλλά ζει με τον εφιάλτη του πολέμου και το Πάσχα που (δεν) μοιάζει με το ελληνικό
ΜΙΛΤΟΣ ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ

σχόλια

2 σχόλια