"Οσοι ήταν παρόντες, να τρέξουν να πουν την αλήθεια"

"Οσοι ήταν παρόντες, να τρέξουν να πουν την αλήθεια" Facebook Twitter
1

Παράκληση σ τους αυτόπτες μάρτυρες, να μιλήσουν στις αρχές, έκανε ο πατέρας του 19χρονου, που σκοτώθηκε την Τετάρτη κατά τη διάρκεια ελέγχου εισιτηρίων στο Περιστέρι.

«Όσοι ήταν παρόντες στο συμβάν να τρέξουν να πουν την αλήθεια. Δεν γίνεται κάποιος να πηδάει με την πλάτη . Σήμερα είναι το δικό μου παιδί. Αύριο θα είναι αλλουνού», είπε ο πατέρας του νεαρού σε τηλεοπτικό σταθμό.

Τόνισε επίσης πως υπάρχουν αναφορές ότι ο 19χρονος και ο ελεγκτής είχαν ξαναβρεθεί στο παρελθόν και διέψευσε τις διαδόσεις ότι ο ίδιος και η σύζυγός του είναι άνεργοι.

Ανάλογη έκκληση έκανε και η δικηγόρος της οικογένειας,  κ. Αρετή Παπαναγιώτου, η οποία ανέφερε πως από τα στοιχεία προκύπτει πως υπήρξε διαπληκτισμός μεταξύ του ελεγκτή και του 19χρονου, διαπληκτισμός που δεν σταμάτησε σε απλή λογομαχία. Ωστόσο η δικηγόρος περιμένει τα αποτελέσματα της πραγματογνωμοσύνης και της ιατροδικαστικής έκθεσης για τα περαιτέρω.

Στις 17:00 συγγενείς και φίλοι θα πουν σήμερα το τελευταίο αντίο στον 19χρονο Θανάση Καναούτη στο νεκροταφείο του Αγίου Βασιλείου Περιστερίου.

Μία ώρα νωρίτερα, στις 16:00, η Ανοιχτή Λαϊκή Συνέλευση Περιστερίου καλεί τους πολίτες σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Δημαρχείου (σταθμός μετρό Περιστέρι) και σε πορεία προς το νεκροταφείο, όπου θα κηδευτεί ο 19χρονος.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη άνδρας που είχε κρύψει 1,6 κιλό κοκαΐνης σε «καβάτζα»

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη άνδρας που είχε κρύψει 1,6 κιλό κοκαΐνης σε «καβάτζα»

Στο διαμέρισμα που χρησιμοποιούσε ως «καβάτζα» εντοπίστηκαν περισσότερα από 1,6 κιλά κοκαΐνης, ενώ στις έρευνες συμμετείχε και ο αστυνομικός σκύλος ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών «Vector»
LIFO NEWSROOM
Ενδοοικογενειακή βία στην Αρχαία Ολυμπία: 30χρονη γυναίκα καταγγέλλει τον αδελφό της

Ελλάδα / Ενδοοικογενειακή βία στην Αρχαία Ολυμπία: 30χρονη γυναίκα καταγγέλλει τον αδελφό της

Σοκαριστικό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στην Αρχαία Ολυμπία, όπου 30χρονη γυναίκα καταγγέλλει τον αδελφό της για επίθεση και απειλές. Η υπόθεση εξετάζεται από τις αρχές και την δικαιοσύνη
LIFO NEWSROOM