Παγκόσμια Ημέρα Πελατών: Το βίντεο της Finos Films με αγαπημένες ατάκες-«Ο πελάτης είχε πάντα δίκιο»

Παγκόσμια Ημέρα Πελατών: Το βίντεο της Finos Films με αγαπημένες ατάκες-«Ο πελάτης είχε πάντα δίκιο» Facebook Twitter
0

Σήμερα είναι παγκόσμια ημέρα πελατών και η Finos Film την τιμάει με ένα ξεχωριστό βίντεο, στέλνοντας μήνυμα πως «Ο πελάτης είχε πάντα δίκιο διαχρονικά».

Έτσι τιτλοφορείται το βίντεο της Finos Film με ένα νοσταλγικό μοντάζ σκηνών από αλησμόνητες ελληνικές κινηματογραφικές επιτυχίες και με αγαπημένους πρωταγωνιστές όπως ο Μίμης Φωτόπουλος, ο Κώστας Βουτσάς, ο Σωτήρης Μουστάκης, η Μάρθα Καραγιάννη, ο Ντίνος Ηλιούπουλος, o Κώστας Χατζηχρήστος, ο Βασίλης Αυλωνίτης, ο Σταύρος Παράβας και πολλοί άλλοι. 

Βλέπουμε σκηνές από τις ταινίες «Η Ωραία του Κουρέα», «Ο Θησαυρός του Μακαρίτη», «Οι Κληρονόμοι», «Το Σωφεράκι», «Η Ωραία των Αθηνών», «Ένας Νομοταγής Πολίτης», «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο Κοντός», «Ο Μάγκας με το Τρίκυκλο», «Ο Γόης», «Αυτοί που Μίλησαν με το Θάνατο» και «Η Κυρία του Κυρίου».

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σαντορίνη: Διεθνής ωκεανογραφική αποστολή μελετά την καλντέρα και το υποθαλάσσιο ηφαίστειο Κολούμπο

Ελλάδα / Σαντορίνη: Διεθνής ωκεανογραφική αποστολή μελετά την καλντέρα και το υποθαλάσσιο ηφαίστειο Κολούμπο

Η αποστολή HYDROMOX, που χρηματοδοτείται από τη βρετανική κυβέρνηση, αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προς την κατανόηση των φυσικών μηχανισμών που διαμορφώνουν τον υποθαλάσσιο ηφαιστειακό χώρο
LIFO NEWSROOM