«Παράξενη διάρρηξη» στο σπίτι της Εισαγγελέως Ελένης Τουλουπάκη

«Παράξενη διάρρηξη» στο σπίτι της Εισαγγελέως Ελένης Τουλουπάκη Facebook Twitter
0

Διάρρηξη σημειώθηκε από αγνώστους στην οικία της εισαγγελέως διαφθοράς, Ελένης Τουλουπάκη.

Σύμφωνα με το Open, οι δράστες δεν αφαίρεσαν αντικείμενα ή χρήματα, ενώ έρευνες της αστυνομίας είναι σε εξέλιξη.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, οι δράστες φέρεται να έκαναν άνω κάτω το γραφείο της εισαγγελέως και τα ντουλάπια που βρίσκονται στον χώρο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η καθαρίστρια του σπιτιού, που πήγε νωρίς το πρωί για να καθαρίσει διαπίστωσε ότι η πόρτα ήταν παραβιασμένη και διάφορα πράγματα ήταν ανακατεμένα. Η γυναίκα δεν μπήκε στο σπίτι, και αμέσως ενημέρωσε τηλεφωνικά την κ. Τουλουπάκη, η οποία βρίσκεται σε διακοπές και αναμένεται να επιστρέψει σήμερα.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μέσα στην Κιβωτό, δύο χρόνια μετά το σκάνδαλο 

Ρεπορτάζ / Μέσα στην Κιβωτό, δύο χρόνια μετά το σκάνδαλο 

Πώς κυλά σήμερα η ζωή στον εθελοντικό οργανισμό; Οι οικονομικές ατασθαλίες, ο κίνδυνος για «λουκέτο», οι αλλαγές στους χώρους, τα ίχνη του πατέρα Αντωνίου, οι αντιδράσεις των παιδιών και ο στόχος της αποϊδρυματοποίησης. 
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ