Πετρούπολη: Καταγγελίες για κακοποίηση γατών - Τους πετούν καυτό λάδι

Πετρούπολη: Καταγγελίες για κακοποίηση γατών - Τους πετούν καυτό λάδι Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου: Pexels
0

Ένα νέο περιστατικό κακοποίησης γατών, αυτή τη φορά στην Πετρούπολη, έρχεται στο φως, κατόπιν καταγγελιών.

Ο δράστης ή οι δράστες πετούν καυτό λάδι στις γάτες, σύμφωνα με αναρτήσεις στα social. Για τη διερεύνηση του άγριου περιστατικού, αλλά και για την τιμωρία των υπαιτίων ο Δήμος Πετρούπολης απευθύνθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της πόλης καταθέτοντας μηνυτήρια αναφορά, την οποία κοινοποίησε και στην Εισαγγελία Προστασίας Ζώων. 

Ο Δήμος Πετρούπολης τοποθετήθηκε για το συμβάν, εκδίδοντας ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση του δήμου Πετρούπολης:

«Να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι του αποτρόπαιου βασανισμού γατών

Ο Δήμος Πετρούπολης, εκφράζει τον αποτροπιασμό του για το φρικτό περιστατικό κακοποίησης γατών που έγινε σε γειτονιά της πόλης μας, για το οποίο λάβαμε γνώση χθες (4/2) από δημοσίευση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. 

Σήμερα καταθέσαμε μήνυση στο Αστυνομικό Τμήμα Πετρούπολης και κοινοποιήσαμε το απόλυτα καταδικαστέο γεγονός στην Εισαγγελία Προστασίας Ζώων. 

Ζητήσαμε την άμεση διερεύνηση του τραγικού γεγονότος και την παραδειγματική τιμωρία -βάσει των οριζόμενων στη νομοθεσία- των απάνθρωπων υπαιτίων.

Ο Δήμος Πετρούπολης θεωρεί πως ο σεβασμός σε κάθε έμβιο ον αποτελεί ένδειξη πολιτισμού, ηθική και νομική υποχρέωση κάθε ανθρώπου αλλά και φορέα. 

Καταδικάζουμε απερίφραστα κάθε περιστατικό κακοποίησης και βασανισμού αδέσποτων και δεσποζόμενων ζώων, θα είμαστε άτεγκτα απέναντι σε όποιον δεν σέβεται τη ζωή και τη ευημερία τους. 

Διαβεβαιώνουμε ότι θα εξαντλήσουμε κάθε δυνατότητα για να λογοδοτήσουν οι υπαίτιοι και ότι θα κάνουμε τα πάντα για να εξασφαλίσουμε την προστασία των ζώων στον δήμο μας».

 
 
 
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιερά Σύνοδος: Συντάσσεται με Παπαδόπουλο χωρίς τις ακραίες ενέργειες – «Θα ενεργήσουμε τα δέοντα προς την κυβέρνηση»

Ελλάδα / Ιερά Σύνοδος: Συντάσσεται με Παπαδόπουλο χωρίς τις ακραίες ενέργειες – «Θα ενεργήσουμε τα δέοντα προς την κυβέρνηση»

«Η ΔΙΣ εξέφρασε τη λύπη της για το περιεχόμενο συγκεκριμένων έργων και αποφάσισε να ενεργήσει τα δέοντα προς την Ελληνική Κυβέρνηση», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM
Έφοδος της ΕΛΑΣ σε βενζινάδικα και αποθήκες: 25 συλλήψεις για λαθρεμπόριο και «πειραγμένες» αντλίες

Ελλάδα / Έφοδος της ΕΛΑΣ σε βενζινάδικα και αποθήκες: 25 συλλήψεις για λαθρεμπόριο και «πειραγμένες» αντλίες

Οι δύο εγκληματικές οργανώσεις φέρονται να είχαν αναπτύξει ένα εκτεταμένο κύκλωμα που εμπλεκόταν τόσο στη διακίνηση λαθραίων καυσίμων όσο και στην παραποίηση των μετρήσεων στις αντλίες πρατηρίων
LIFO NEWSROOM