Πότε θα διεξαχθεί το καρναβάλι της Πάτρας - Η ανακοίνωση του δημάρχου

Πότε θα διεξαχθεί το καρναβάλι της Πάτρας - Η ανακοίνωση του δημάρχου Facebook Twitter
0

Ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης ανακοίνωσε πως λόγω του κοροναϊού δεν θα πραγματοποιηθούν οι καρναβαλικές εκδηλώσεις.

Σε έκτακτη συνέντευξη τύπου, ο κ. Πελετίδης είπε ότι η απόφαση για ματαίωση των εκδηλώσεων προκαλεί πικρία, τονίζοντας ότι θα εξεταστεί το ενδεχόμενο να γίνει καλοκαιρινό καρναβάλι στα τέλη Ιουνίου.

«Δεν θα ήθελα το παιδί μου να πάθει κάτι επειδή πήγε σε ένα χορό. Θα κάνουμε καλοκαιρινό Καρναβάλι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Επίσης δήλωσε πως προτίθεται να ζητήσει αποζημίωση από την κυβέρνηση για λογαριασμό των καταστηματαρχών και των καρναβαλιστών, των οποίων ανατράπηκε ο σχεδιασμός, ενώ επισήμανε ότι όποιες επιχειρήσεις κάνουν εκδηλώσεις θα αναλάβουν και την ευθύνη γι' αυτές.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Εισαγγελική έρευνα για παράνομη δομή απεξάρτησης – Τι αναφέρει ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Εισαγγελική έρευνα για παράνομη δομή απεξάρτησης – Τι αναφέρει ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στον χώρο βρέθηκαν δύο άτομα που εργάζονταν ως εθελοντές, καθώς και άτομα, τα οποία διέμεναν και ακολουθούσαν πρόγραμμα απεξάρτησης
LIFO NEWSROOM