Προς ταυτοποίηση δύο πτώματα που βρέθηκαν στο Πήλιο - Πιθανολογείται ότι είναι οι αγνοούμενοι Αυστριακοί

Προς ταυτοποίηση δύο πτώματα που βρέθηκαν στο Πήλιο - Πιθανολογείται ότι είναι οι αγνοούμενοι Αυστριακοί Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Προχωρά η ταυτοποίηση δύο πτωμάτων, ενός άνδρα και μίας γυναίκας, που εντοπίστηκαν μετά την κακοκαιρία σε θαλάσσιες περιοχές του Πηλίου, ενώ εικάζεται ότι είναι το ζευγάρι των αγνοούμενων Αυστριακών. 

Υπενθυμίζεται πως από 7 Σεπτεμβρίου αγνοούνται δύο Αυστριακοί από τα Ποτιστικά Πηλίου. Τα δύο πτώματα αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων εντοπίστηκαν χθες και την περασμένη Παρασκευή σε θαλάσσιες περιοχές του Πηλίου. Η νεκρή γυναίκα εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή της παραλίας της Θεοτόκου νότια του Πηλίου την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με το λιμενικό σώμα, έχει αποσταλεί DNA στην αρμόδια διεύθυνση της ΕΛ.ΑΣ και θα χρειαστούν 20 ημέρες για την ταυτοποίηση. Για τον άνδρα πέρα από τη διαδικασία με το DNA όπου ισχύει η ίδια διαδικασία, επειδή έχει κάποιο τατουάζ αναμένεται επίσημη αναγνώριση από τους οικείους του από φωτογραφίες μέσω της πρεσβείας. Το πτώμα του εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή Μουρτιά Πηλίου από στελέχη του λιμενικού σώματος.

Σημειώνεται ότι το ζευγάρι είχε παντρευτεί δύο εβδομάδες πριν τα ίχνη του να χαθούν, στο Πήλιο.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λάρισα: «Το μόνο σενάριο που αποκλείεται είναι της αυτοχειρίας» υποστηρίζει ο Τσούκαλης

Ελλάδα / Λάρισα: «Το μόνο σενάριο που αποκλείω είναι της αυτοχειρίας» υποστηρίζει ο Τσούκαλης

«Ο κτηνοτρόφος λέει ότι τα σκυλιά γάβγιζαν τις τέσσερις τελευταίες μέρες, τις προηγούμενες γιατί δεν γάβγιζαν;» διερωτάται ο ιδιωτικός ερευνητής της οικογένειας του 39χρονου
LIFO NEWSROOM
Θεσσαλονίκη: 31χρονος έκανε αγορές με πλαστά τραπεζικά καταθετήρια

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: 31χρονος έκανε αγορές με πλαστά τραπεζικά καταθετήρια

Ο συλληφθείς, σύμφωνα με την αστυνομία, στο διάστημα Ιανουαρίου -Φεβρουαρίου πραγματοποίησε έξι διαφορετικές τηλεφωνικές παραγγελίες προϊόντων από εταιρεία εμπορίας οινοπνευματωδών ποτών, συνολικής αξίας 1.153 ευρώ
LIFO NEWSROOM