Πυροβολισμοί στη Λένορμαν

Πυροβολισμοί στη Λένορμαν Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Συναγερμός σήμανε στο κέντρο της Αθήνας καθώς το απόγευμα του Σαββάτου υπήρξε περιστατικό με πυροβολισμούς στην οδό Λένορμαν.

Το περιστατικό με τους πυροβολισμούς έγινε στο ύψος της πλατείας Πέτρουλα και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η αστυνομία δέχθηκε κλήσεις από άτομα που βρίσκονταν στο σημείο, τα οποία ανέφεραν ότι άγνωστοι πυροβόλησαν από διερχόμενο ΙΧ αυτοκίνητο.

Στο σημείο, εντοπίστηκαν δυο κάλυκες αλλά δεν έχει αναφερθεί τραυματισμός. Αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού, ωστόσο, φέρεται να συγκράτησε και να έδωσε στην αστυνομία τον αριθμό κυκλοφορίας ενός αυτοκινήτου.

Λίγο αργότερα, ένα αυτοκίνητο βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στην οδό Αγίας Άννης. Οι αστυνομικοί προσπαθούν να εξακριβώσουν αν σχετίζεται με τους πυροβολισμούς στη Λένορμαν.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιερά Σύνοδος: Συντάσσεται με Παπαδόπουλο χωρίς τις ακραίες ενέργειες – «Θα ενεργήσουμε τα δέοντα προς την κυβέρνηση»

Ελλάδα / Ιερά Σύνοδος: Συντάσσεται με Παπαδόπουλο χωρίς τις ακραίες ενέργειες – «Θα ενεργήσουμε τα δέοντα προς την κυβέρνηση»

«Η ΔΙΣ εξέφρασε τη λύπη της για το περιεχόμενο συγκεκριμένων έργων και αποφάσισε να ενεργήσει τα δέοντα προς την Ελληνική Κυβέρνηση», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM
Έφοδος της ΕΛΑΣ σε βενζινάδικα και αποθήκες: 25 συλλήψεις για λαθρεμπόριο και «πειραγμένες» αντλίες

Ελλάδα / Έφοδος της ΕΛΑΣ σε βενζινάδικα και αποθήκες: 25 συλλήψεις για λαθρεμπόριο και «πειραγμένες» αντλίες

Οι δύο εγκληματικές οργανώσεις φέρονται να είχαν αναπτύξει ένα εκτεταμένο κύκλωμα που εμπλεκόταν τόσο στη διακίνηση λαθραίων καυσίμων όσο και στην παραποίηση των μετρήσεων στις αντλίες πρατηρίων
LIFO NEWSROOM