Live

Ρόδος: Μετανάστες προσπάθησαν ξανά να επιβιβαστούν σε πλοίο

Ρόδος: Μετανάστες προσπάθησαν ξανά να επιβιβαστούν σε πλοίο Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI
0

Εκατοντάδες πρόσφυγες και μετανάστες προσπάθησαν και σήμερα να επιβιβαστούν σε πλοίο που επρόκειτο να αναχωρήσει από τη Ρόδο με προορισμό τον Πειραιά.

Το πρωί στο λιμάνι της Ρόδου ήταν δεμένα δύο πλοία της εταιρείας Blue Star Ferries. Οι μετανάστες που επιθυμούσαν να προσεγγίσουν τα πλοία δεν τα κατάφεραν, καθώς ο χώρος είχε αποκλειστεί από δυνάμεις του Λιμεναρχείου και της Αστυνομίας.

Όταν διαπίστωσαν ότι δεν μπορούσαν να πλησιάσουν τα πλοία, οι μετανάστες, που στερούνται εγγράφων, έφυγαν προς τα πάρκα της Ρόδου όπου μένουν. Την προηγούμενη Κυριακή είχε προκληθεί αναστάτωση στο λιμάνι της Ρόδου, όταν μετανάστες που ήθελαν να επιβιβαστούν σε πλοίο καθυστέρησαν αρκετές ώρες την αναχώρησή του.

Με πληροφορίες της ΕΡΤ

Ελλάδα
0

Live

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διακοπή στη δίκη Κορκονέα - Παραιτήθηκε η συνήγορος υπεράσπισης μετά από αντιπαράθεση με την Κωνσταντοπούλου

Ελλάδα / Διακοπή στη δίκη Κορκονέα - Παραιτήθηκε η συνήγορος υπεράσπισης μετά από αντιπαράθεση με την Κωνσταντοπούλου

Η δικηγόρος Δέσποινα Σβερώνη, που είχε διατελέσει βουλευτής με τη Χρυσή Αυγή, παραιτήθηκε από την υπεράσπιση του δολοφόνου του Αλέξη Γρηγορόπουλου
LIFO NEWSROOM