Σάμος: Δύο συλλήψεις για αρπαγή ανηλίκων

Σάμος: Δύο συλλήψεις για αρπαγή ανηλίκων Facebook Twitter
Φωτ.: Αρχείου / Eurokinissi
0

Συνελήφθησαν δύο άτομα στη Σάμο κατηγορούμενοι για αρπαγή ανήλικων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, τα δύο άτομα, ένας άνδρας και μία γυναίκα διώκονταν με Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης Αρχών της Γαλλίας, για το αδίκημα της αρπαγής ανηλίκων.

Η σύλληψή τους έγινε χθες στη Σάμο από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου.

Οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μέσα στην Κιβωτό, δύο χρόνια μετά το σκάνδαλο 

Ρεπορτάζ / Μέσα στην Κιβωτό, δύο χρόνια μετά το σκάνδαλο 

Πώς κυλά σήμερα η ζωή στον εθελοντικό οργανισμό; Οι οικονομικές ατασθαλίες, ο κίνδυνος για «λουκέτο», οι αλλαγές στους χώρους, τα ίχνη του πατέρα Αντωνίου, οι αντιδράσεις των παιδιών και ο στόχος της αποϊδρυματοποίησης. 
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Ιερά Σύνοδος: Συντάσσεται με Παπαδόπουλο χωρίς τις ακραίες ενέργειες – «Θα ενεργήσουμε τα δέοντα προς την κυβέρνηση»

Ελλάδα / Ιερά Σύνοδος: Συντάσσεται με Παπαδόπουλο χωρίς τις ακραίες ενέργειες – «Θα ενεργήσουμε τα δέοντα προς την κυβέρνηση»

«Η ΔΙΣ εξέφρασε τη λύπη της για το περιεχόμενο συγκεκριμένων έργων και αποφάσισε να ενεργήσει τα δέοντα προς την Ελληνική Κυβέρνηση», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM