Σεισμός τώρα στην Αττική

Σεισμός τώρα στην Αττική Facebook Twitter
0

Σεισμός 3,7 Ρίχτερ σημειώθηκε στην Αττική το μεσημέρι του Σαββάτου.

Ο σεισμός σημειώθηκε στις 15:54 το μεσημέρι και το επίκεντρο ήταν σε θαλάσσιο χώρο, 12 χιλιόμετρα βόρεια- βορειοανατολικά της Αγίας Μαρίνας Λαυρεωτικής, με βάση τα πρώτα στοιχεία του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου.

Η σεισμική δόνηση σημειώθηκε σε εστιακό βάθος 5 χιλιομέτρων, σύμφωνα με την αυτόματη λύση που δημοσίευσε το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Σεισμός τώρα στην Αττική Facebook Twitter
Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Νατσιός υπερασπίζεται την επίθεση στην Εθνική Πινακοθήκη και αμφισβητεί το δικαίωμα της τέχνης

Ελλάδα / Ο Νατσιός υπερασπίζεται την επίθεση στην Εθνική Πινακοθήκη και αμφισβητεί το δικαίωμα της τέχνης

Αναφερόμενος ειδικά στην επίθεση του βουλευτή του, ο Δημήτρης Νατσιός υποστήριξε: «Ο βουλευτής της Νίκης είναι βαθύτατα πιστός και, βλέποντας έργα που βανδαλίζουν το πρόσωπο της Παναγίας, έδρασε παρορμητικά. Κατανοώ την πράξη του»
LIFO NEWSROOM