Στις κάλπες οι φοιτητές σήμερα

Στις κάλπες οι φοιτητές σήμερα Facebook Twitter
1

Φοιτητικές και σπουδαστές εκλογές σήμερα σε όλες τις Πανεπιστημιακές σχολές και τα Τεχνολογικά Ιδρύματα της χώρας. Αν και τα γνωστά " τραπεζάκια" με το υλικό των φοιτητικών παρατάξεων, αλλά και το συνηθισμένο σκηνικό έχει στηθεί στα Πανεπιστήμια, το κλίμα παραμένει υποτονικό, καθώς εξακολουθεί να είναι αρκετά μεγάλη η μερίδα φοιτητών και σπουδαστών που δεν συμμετέχει ενεργά στην προεκλογική κίνηση των παρατάξεων, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Φέτος οι φοιτητικές εκλογές συμπίπτουν με την συγκρότηση των συμβουλίων Διοίκησης στα Πανεπιστήμια, αλλά και την εφαρμογή του σχεδίου "Αθηνά" το οποίο αποτελεί όλες αυτές τις ημέρες, κύριο θέμα συζητήσεων τόσο στα Πανεπιστήμια όσο και στα Τεχνολογικά Ιδρύματα.

Δεν είναι λίγοι πάντως, εκείνοι που πιστεύουν ότι ούτε και φέτος θα εκδοθούν κοινώς αποδεκτά αποτελέσματα, αλλά, όπως γίνεται επί σειρά ετών κάθε παράταξη θα δώσει και πάλι τα δικά της αποτελέσματα. Σε κάθε περίπτωση, σημασία αποδίδεται και από τους ίδιους τους φοιτητές στο ποσοστό συμμετοχής, καθώς τα προηγούμενα χρόνια αν και υπήρχε μικρή άνοδος στη συμμετοχή, οι φοιτητικές εκλογές εξακολουθούν να μη συγκινούν τους ίδιους τους φοιτητές συνολικά, όπως συνέβαινε παλαιότερα χρόνια.

Οι κάλπες θα κλείσουν με τη δύση του ηλίου, ωστόσο όπου υπάρχουν φοιτητές που δεν έχουν ψηφίσει θα δοθεί παράταση.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιερά Σύνοδος: Συντάσσεται με Παπαδόπουλο χωρίς τις ακραίες ενέργειες – «Θα ενεργήσουμε τα δέοντα προς την κυβέρνηση»

Ελλάδα / Ιερά Σύνοδος: Συντάσσεται με Παπαδόπουλο χωρίς τις ακραίες ενέργειες – «Θα ενεργήσουμε τα δέοντα προς την κυβέρνηση»

«Η ΔΙΣ εξέφρασε τη λύπη της για το περιεχόμενο συγκεκριμένων έργων και αποφάσισε να ενεργήσει τα δέοντα προς την Ελληνική Κυβέρνηση», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM
Έφοδος της ΕΛΑΣ σε βενζινάδικα και αποθήκες: 25 συλλήψεις για λαθρεμπόριο και «πειραγμένες» αντλίες

Ελλάδα / Έφοδος της ΕΛΑΣ σε βενζινάδικα και αποθήκες: 25 συλλήψεις για λαθρεμπόριο και «πειραγμένες» αντλίες

Οι δύο εγκληματικές οργανώσεις φέρονται να είχαν αναπτύξει ένα εκτεταμένο κύκλωμα που εμπλεκόταν τόσο στη διακίνηση λαθραίων καυσίμων όσο και στην παραποίηση των μετρήσεων στις αντλίες πρατηρίων
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια