Τετ-α-τετ Μητσοτάκη με Ιερώνυμο για τη λειτουργία των εκκλησιών το Πάσχα - Σενάρια για Επιτάφιο και Ανάσταση σε εξωτερικούς χώρους

Συνάντηση Μητσοτάκη με Ιερώνυμο για τη λειτουργία των εκκλησιών το Πάσχα -Επιτάφιος και Ανάσταση σε εξωτερικούς χώρους Facebook Twitter
eurokinissi
0

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε συνομιλία με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο, στο περιθώριο των εγκαινίων της επετειακής έκθεσης της Βουλής για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821.

Η συζήτηση, που πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε ως αντικείμενο τον τρόπο λειτουργίας των ιερών ναών και των εξωτερικών χώρων αυτών την περίοδο του Πάσχα, με τήρηση όλων των υγειονομικών μέτρων.

Οι επίσημες ανακοινώσεις για το πώς θα λειτουργήσουν οι εκκλησίες αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να γίνουν την Τρίτη 20 Απριλίου, ενώ δεν αποκλείεται φέτος η Ανάσταση να εορταστεί πιο νωρίς. 

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι θα επιτραπούν οι θρησκευτικές τελετές του Πάσχα (Επιτάφιος, Ανάσταση) αλλά σε εξωτερικούς χώρους, με τήρηση όλων των μέτρων.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διακοπή στη δίκη Κορκονέα - Παραιτήθηκε η συνήγορος υπεράσπισης μετά από αντιπαράθεση με την Κωνσταντοπούλου

Ελλάδα / Διακοπή στη δίκη Κορκονέα - Παραιτήθηκε η συνήγορος υπεράσπισης μετά από αντιπαράθεση με την Κωνσταντοπούλου

Η δικηγόρος Δέσποινα Σβερώνη, που είχε διατελέσει βουλευτής με τη Χρυσή Αυγή, παραιτήθηκε από την υπεράσπιση του δολοφόνου του Αλέξη Γρηγορόπουλου
LIFO NEWSROOM