Θεσσαλονίκη: 9 συλλήψεις για τα επεισόδια στη συγκέντρωση κατά των υποχρεωτικών εμβολιασμών

Θεσσαλονίκη: 9 συλλήψεις για τα επεισόδια στη συγκέντρωση κατά των υποχρεωτικών εμβολιασμών Facebook Twitter
Πηγή φωτό EUROKINISSI
0

Σε εννιά συλλήψεις και 6 προσαγωγές προχώρησε η αστυνομία, για τα επεισόδια που εκδηλώθηκαν σε συγκέντρωση κατά των υποχρεωτικών εμβολιασμών, στη Θεσσαλονίκη

Το βράδυ του Σαββάτου προκλήθηκε ένταση κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης, έξω από το δημαρχείο Θεσσαλονίκης. Οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου- λάμψης. 

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει ότι περίπου 500 άτομα που συμμετείχαν σε κάλεσμα μέσω των social media για συγκέντρωση ενάντια «στους διαχωρισμούς των ανθρώπων, στους εκβιασμούς και πιέσεις στον εργασιακό χώρο και τον υποχρεωτικό εμβολιασμό», επιτέθηκαν κατά των αστυνομικών δυνάμεων. 

Οι συγκεντρωμένοι, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., επιχείρησαν να διασπάσουν τον αστυνομικό φραγμό και οι αστυνομικές δυνάμεις «απώθησαν αποτρέποντας περαιτέρω κλιμάκωση». 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μέσα στην Κιβωτό, δύο χρόνια μετά το σκάνδαλο 

Ρεπορτάζ / Μέσα στην Κιβωτό, δύο χρόνια μετά το σκάνδαλο 

Πώς κυλά σήμερα η ζωή στον εθελοντικό οργανισμό; Οι οικονομικές ατασθαλίες, ο κίνδυνος για «λουκέτο», οι αλλαγές στους χώρους, τα ίχνη του πατέρα Αντωνίου, οι αντιδράσεις των παιδιών και ο στόχος της αποϊδρυματοποίησης. 
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ