Θεσσαλονίκη: Περαστικοί ακινητοποίησαν ληστή πριν διαρρήξει χρυσοχοείο

Ληστής Facebook Twitter
Φωτ.: thestival.gr
0

Περαστικοί αντιλήφθηκαν πως ένας επίδοξος ληστής προσπαθούσε να διαρρήξει ένα χρυσοχοείο στη Θεσσαλονίκη και τον ακινητοποίησαν.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 14:00 σήμερα το μεσημέρι, με πολίτες να ακινητοποιούν διαρρήκτη, ενώ προσπαθούσε να μπει σε χρυσοχοείο, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, ο επίδοξος ληστής έγινε αντιληπτός από τους περαστικούς, οι οποίοι και κατάφεραν να τον σταματήσουν και να τον ρίξουν στο έδαφος πριν προλάβει να μπει στο κατάστημα για να το κλέψει. 

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της ΕΛ.ΑΣ., οι οποίοι και συνέλαβαν τον δράστη, που φέρεται να είχε πάνω του ένα ψεύτικο όπλο.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη άνδρας που είχε κρύψει 1,6 κιλό κοκαΐνης σε «καβάτζα»

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη άνδρας που είχε κρύψει 1,6 κιλό κοκαΐνης σε «καβάτζα»

Στο διαμέρισμα που χρησιμοποιούσε ως «καβάτζα» εντοπίστηκαν περισσότερα από 1,6 κιλά κοκαΐνης, ενώ στις έρευνες συμμετείχε και ο αστυνομικός σκύλος ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών «Vector»
LIFO NEWSROOM