Θεσσαλονίκη: Σε 62χρονη που αγνοούνταν ανήκει η σορός που βρέθηκε στο φράγμα Καλοχωρίου

Θεσσαλονίκη: Σε 62χρονη που αγνοούνταν ανήκει η σορός που βρέθηκε στο φράγμα Καλοχωρίου Facebook Twitter
Φωτ.: EUROKINISSI
0

Σε 62χρονη που αγνοούνταν από τις 5 Δεκεμβρίου, ανήκει η σορός που εντοπίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου, σε θαλάσσια περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Η εξαφάνιση της 62χρονης είχε δηλωθεί την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου στο Α.Τ Λευκού Πύργου στη Θεσσαλονίκη και σχεδόν τρεις ημέρες μετά, η σορός της βρέθηκε στη θαλάσσια περιοχή του φράγματος Καλοχωρίου.

Η σορός της συγκεκριμένα εντοπίστηκε κοντά σε ταβέρνα από περαστικούς, οι οποίοι στη συνέχεια ειδοποίησαν την αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες του thesstoday.gr, η 62χρονη γυναίκα ελληνικής καταγωγής, αναγνωρίστηκε από οικείο πρόσωπο της σύμφωνα με το Λιμενικό και κατά τις ίδιες πληροφορίες ήταν κάτοικος της περιοχής.

Μέχρι τώρα δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, ενώ η σορός της άτυχης γυναίκας βρίσκεται στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πισπιρίγκου: Αν απολογούμαι για τον Δασκαλάκη να σταματήσω εδώ, ήταν τοξικός γάμος

Ελλάδα / Ενταση στη δικη Πισπιρίγκου: «Για τον Δασκαλάκη είμαι εδώ ή για τα παιδιά;»

«Ο άνθρωπος είναι νάρκισσος, θέλετε να μιλήσουμε για τις ασφυξίες των παιδιών, αν υπάρχουν ή όχι; Δεν μπορώ άλλο» είπε η κατηγορούμενη για τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας
LIFO NEWSROOM
Παραίτηση Τσελέντη: «Οι προσωπικές ατζέντες δεν αφορούν κανέναν» λένε πηγές του υπουργείου Πολιτικής Προστασίας

Ελλάδα / Παραίτηση Τσελέντη: «Οι προσωπικές ατζέντες δεν αφορούν κανέναν», σχολιάζουν πηγές της Πολιτικής Προστασίας

Στην επιστολή παραίτησής του, τονίζει ότι δεν μπορεί να δεχθεί «να επιβάλλεται αυθαιρέτως από την πολιτική ηγεσία να συμμετάσχουν επιπλέον μέλη χωρίς να έχουν ΦΕΚ»
LIFO NEWSROOM