Θεσσαλονίκη: Σήμερα η κηδεία του 16χρονου που πυροβολήθηκε από αστυνομικό

Θεσσαλονίκη: Σήμερα η κηδεία του 16χρονου που πυροβολήθηκε από αστυνομικό Facebook Twitter
Φωτ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ/ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ
0

Σήμερα θα αποχαιρετίσουν συγγενείς και φίλοι τον 16χρονο, ο οποίος έχασε τη ζωή του, μετά από πυροβολισμό που δέχθηκε από αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ, κατά τη διάρκεια καταδίωξης στη Θεσσαλονίκη.

Η κηδεία θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών στα κοιμητήρια Ευόσμου στις 10:00.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, ήδη, από το πρωί έχουν συγκεντρωθεί φίλοι και συγγενείς προκειμένου να αποχαιρετίσουν τον 16χρονο, τηρώντας τα έθιμα.

Υπενθυμίζεται ότι εχθές, η σορός του 16χρονου μεταφέρθηκε συνοδεία πλήθους κόσμου στον οικισμό Αγία Σοφία και παρέμεινε όλη τη νύχτα στο πατρικό του σπίτι.

Υπενθυμίζεται ότι ο 16χρονος κατέληξε στο Ιπποκράτειο μετά από 8 ημέρες, όπου νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση.
 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιερά Σύνοδος: Συντάσσεται με Παπαδόπουλο χωρίς τις ακραίες ενέργειες – «Θα ενεργήσουμε τα δέοντα προς την κυβέρνηση»

Ελλάδα / Ιερά Σύνοδος: Συντάσσεται με Παπαδόπουλο χωρίς τις ακραίες ενέργειες – «Θα ενεργήσουμε τα δέοντα προς την κυβέρνηση»

«Η ΔΙΣ εξέφρασε τη λύπη της για το περιεχόμενο συγκεκριμένων έργων και αποφάσισε να ενεργήσει τα δέοντα προς την Ελληνική Κυβέρνηση», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM
Έφοδος της ΕΛΑΣ σε βενζινάδικα και αποθήκες: 25 συλλήψεις για λαθρεμπόριο και «πειραγμένες» αντλίες

Ελλάδα / Έφοδος της ΕΛΑΣ σε βενζινάδικα και αποθήκες: 25 συλλήψεις για λαθρεμπόριο και «πειραγμένες» αντλίες

Οι δύο εγκληματικές οργανώσεις φέρονται να είχαν αναπτύξει ένα εκτεταμένο κύκλωμα που εμπλεκόταν τόσο στη διακίνηση λαθραίων καυσίμων όσο και στην παραποίηση των μετρήσεων στις αντλίες πρατηρίων
LIFO NEWSROOM