Θεσσαλονίκη: Φρικτό τροχαίο- Αυτοκίνητο παρέσυρε γονείς με το μωρό τους

Θεσσαλονίκη: Φρικτό τροχαίο- Αυτοκίνητο παρέσυρε γονείς με το μωρό τους Facebook Twitter
Φωτ. Αρχείου: Eurokinissi
0

Ένα ζευγάρι και το παιδί τους παρασύρθηκαν το πρωί της Τετάρτης από διερχόμενο όχημα στην περιοχή της Θέρμης, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, περίπου στις 11:00 ένα όχημα παρέσυρε και τραυμάτισε τρεις πεζούς στη συνδετήρια οδό της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Πολυγύρου με την Περαία, κοντά στις εγκαταστάσεις ιδιωτικού ΚΤΕΟ.

Στο σημείο έφτασαν άμεσα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και Κινητή Ιατρική Μονάδα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας και η γυναίκα έχουν τραυματιστεί σοβαρά και λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής τους, κρίθηκε αναγκαία η διασωλήνωσή τους. Το παιδί είναι καλά στην υγεία του. Οι τραυματίες μεταφέρονται στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιερά Σύνοδος: Συντάσσεται με Παπαδόπουλο χωρίς τις ακραίες ενέργειες – «Θα ενεργήσουμε τα δέοντα προς την κυβέρνηση»

Ελλάδα / Ιερά Σύνοδος: Συντάσσεται με Παπαδόπουλο χωρίς τις ακραίες ενέργειες – «Θα ενεργήσουμε τα δέοντα προς την κυβέρνηση»

«Η ΔΙΣ εξέφρασε τη λύπη της για το περιεχόμενο συγκεκριμένων έργων και αποφάσισε να ενεργήσει τα δέοντα προς την Ελληνική Κυβέρνηση», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM
Έφοδος της ΕΛΑΣ σε βενζινάδικα και αποθήκες: 25 συλλήψεις για λαθρεμπόριο και «πειραγμένες» αντλίες

Ελλάδα / Έφοδος της ΕΛΑΣ σε βενζινάδικα και αποθήκες: 25 συλλήψεις για λαθρεμπόριο και «πειραγμένες» αντλίες

Οι δύο εγκληματικές οργανώσεις φέρονται να είχαν αναπτύξει ένα εκτεταμένο κύκλωμα που εμπλεκόταν τόσο στη διακίνηση λαθραίων καυσίμων όσο και στην παραποίηση των μετρήσεων στις αντλίες πρατηρίων
LIFO NEWSROOM