Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 40χρονος που έκανε άσεμνες χειρονομίες σε 31χρονη και τράκαρε το αυτοκίνητό της

Αυτοκίνητα σταματημένα Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI
0

Με χειροπέδες κατέληξε ένας 40χρονος στη Θεσσαλονίκη, έπειτα από καταγγελία 31χρονης πως της έκανε άσεμνες χειρονομίες και τράκαρε το αυτοκίνητό της. 

Ο 40χρονος συνελήφθη το Σάββατο και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και παραβίαση του κώδικα οδικής κυκλοφορίας. 

Η 31χρονη γυναίκα βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό της και είχε σταματήσει σε φανάρι, όταν- σύμφωνα με την καταγγελία- δέχθηκε άσεμνες χειρονομίες από τον συλληφθέντα, ο οποίος οδηγούσε άλλο όχημα. 

Στη συνέχεια, ο 40χρονος τράκαρε τρεις φορές ελαφρά το αυτοκίνητο της 31χρονης, σύμφωνα με την καταγγελία. Όταν εκείνη βγήκε, προκειμένου να ελέγξει το αυτοκίνητό της, ο κατηγορούμενος φέρεται να κινήθηκε προς το μέρος της, με τρόπο που προσέβαλε τη γενετήσια αξιοπρέπειά της. 

Με πληροφορίες από ΕΡΤ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΙΑ ΠΑΣΧΑ -------- Έλληνας χορεύει στην εθνική όπερα της Οδησσού και ζει μόνος στην Ουκρανία εν μέσω πολέμου

Ελλάδα / Έλληνας χορεύει στην εθνική όπερα της Οδησσού και ζει μόνος στην Ουκρανία εν μέσω πολέμου

Ο χορευτής Errik Nour που άφησε την Ελλάδα για να κυνηγήσει το όνειρό του στην εμπόλεμη Ουκρανία μιλάει στην LiFO για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, την καθημερινότητα σε μια πόλη που αγαπάει τις τέχνες, αλλά ζει με τον εφιάλτη του πολέμου και το Πάσχα που (δεν) μοιάζει με το ελληνικό
ΜΙΛΤΟΣ ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ