Τι χρώμα τραμ θέλετε στην Αθήνα; - Ανοιχτή ψηφοφορία στο διαδίκτυο

Τι χρώμα τραμ θέλετε στην Αθήνα; - Ανοιχτή ψηφοφορία στο διαδίκτυο Facebook Twitter
1

Οι επιβάτες θα αποφασίσουν το χρώμα των νέων συρμών του Τραμ της Αθήνας.

Η Αττικό Μετρό αποφάσισε να διεξάγει ψηφοφορία για την χρωματική επιλογή μέσω πλατφόρμας στο site της Αττικό Μετρό.

Η ψηφοφορία θα τρέχει από 1 έως τις 13 Ιανουαρίου 2019 και οι χρήστες του διαδικτύου θα μπορούν να επιλέξουν το χρωματισμό που προτιμούν από τρεις επιλογές:

Τι χρώμα τραμ θέλετε στην Αθήνα; - Ανοιχτή ψηφοφορία στο διαδίκτυο Facebook Twitter

Theme City, χρώματος γκρίζου
Theme Heritage, χρώματος πορτοκαλί
Theme Cyclades, χρώματος γαλάζιου

Οι επιλογές αφορούν το εξωτερικό των συρμών καθώς η επιλογή χρωμάτων – υλικών στο εσωτερικό των συρμών θα γίνει από εξειδικευμένο προσωπικό της Αττικό Μετρό ώστε να προσφέρει εργονομία και αρμονία με τον εξωτερικό χρωματισμό.

Η σύμβαση για την αγορά των 25 νέων συρμών του Τραμ από τη Γαλλική εταιρεία Alstom Transport υπεγράφη το περασμένο καλοκαίρι ύστερα από έναν περιπετειώδη διαγωνισμό. Το κόστος φτάνει τα 54 εκατ. ευρώ ενώ σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, οι πρώτοι συρμοί θα φτάσουν στην Αθήνα στα τέλη του 2019 με το σύνολό τους να παραδίδεται μέσα στο 2020.

Mε πληροφορίες από athenstransport.com

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ζιακόπουλος για ΕΜΥ: «Θα έρθει ένα πραγματικά ακραίο γεγονός και δεν θα μας πιστεύει κανένας»

Ελλάδα / Ζιακόπουλος για έκτακτο δελτίου καιρού ΕΜΥ: «Θα έρθει ένα πραγματικά ακραίο γεγονός και δεν θα μας πιστεύει κανένας»

O γνωστός μετεωρολόγος διαφωνεί για τη διαρκή επικαιροποίηση του έκτακτου δελτίου καιρού και τονίζει: «Τι κάνουμε; Εκδίδουμε προειδοποίηση μεγάλης διάρκειας και ησυχάζουμε;»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
αντί να το καταργήσουν μας ρωτάνε τι χρώμα το θέλουμε. το καρκίνωμα των νοτίων προάστιων, το πιο αργό μέσο, το πιο θορυβώδες, αυτό που γέμισε την παραλιακή με χιλιομετρά από υπεργεια καλώδια και κολόνες. η απόλυτη αρπαχτή. Με το κόστος του θα είχαν αγοραστεί 200 λεωφορεία φυσικού αερίου, 1000 φορές πιο οικολογικά από το τραμ που παίρνει ρεύμα από λιγνίτη, δίχως καλώδια, δίχως τσιμεντένιες στάσεις. δίχως τον ήχο από τις ράγες σε κάθε στροφή