Video δείχνει αστυνομικό με μικροκάμερα στο κράνος του, στα Προπύλαια

Video δείχνει αστυνομικό με μικροκάμερα στο κράνος του, στα Προπύλαια Facebook Twitter
Nick Paleologos / SOOC
10

Αίσθηση έχει προκαλέσει βίντεο το οποίο τραβήχτηκε χθες Πέμπτη στα Προπύλαια και δείχνει αστυνομικό της ομάδας ΔΕΛΤΑ να φέρει στο κράνος του μικροκάμερα ενώ περνά ανάμεσα από διαδηλωτές.

Video δείχνει αστυνομικό με μικροκάμερα στο κράνος του, στα Προπύλαια Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι για το θέμα έχει ενημερωθεί το υπουργείο και η ηγεσία της ΕΛΑΣ, καθώς δεν υπάρχει νομικό πλαίσιο που να επιτρέπει τη χρήση τέτοιας κάμερας.

10

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λέκκας για σεισμό στη Μιανμάρ: Το σενάριο οι νεκροί να φτάσουν τις 50.000 έως και 100.000 είναι υπαρκτό

Ελλάδα / Λέκκας για σεισμό στη Μιανμάρ: Το σενάριο οι νεκροί να φτάσουν τις 50.000 έως και 100.000 είναι υπαρκτό

«Έχουμε μια “πανσπερμία” τεκτονικών πλακών στην περιοχή. Η Μιανμάρ βρίσκεται στο όριο δύο μεγάλων πλακών, με έντονη σεισμικότητα και υψηλή επικινδυνότητα για ισχυρά σεισμικά φαινόμενα»
LIFO NEWSROOM