Yπεράριθμοι πρόσφυγες σε πέντε δομές των Ενόπλων Δυνάμεων

Yπεράριθμοι πρόσφυγες σε πέντε δομές των Ενόπλων Δυνάμεων Facebook Twitter
(EUROKINISSI)
0

Παραμένουν υπεράριθμοι οι πρόσφυγες και μετανάστες στις δομές φιλοξενίας των Ενόπλων Δυνάμεων σε Διαβατά, Κω, Λέσβο, Σάμο και Χίο.

Όπως έγινε γνωστό από το ΓΕΕΘΑ, αυξήθηκαν κατά 926 άτομα - σε σχέση με την περασμένη Πέμπτη - οι πρόσφυγες/μετανάστες που διαμένουν στις 30 δομές φιλοξενίας που διαχειρίζονται οι Ένοπλες Δυνάμεις.

Συγκεκριμένα χθες καταγράφηκαν 30.362 άτομα έναντι 29.436 ατόμων την περασμένη Πέμπτη. Η δυνατότητα φιλοξενίας των 30 δομών παραμένει στα 25.179 άτομα.

Οι δομές φιλοξενίας Λέσβου, Σάμου, Χίου, Κω και Διαβατών έχουν υπεράριθμους πρόσφυγες/μετανάστες σύμφωνα με την κατανομή προσφύγων που γίνεται από τους αρμόδιους φορείς.

Οι τρεις κλάδοι των Ενόπλων Δυνάμεων παρείχαν 17.236 μερίδες φαγητού από τις οποίες 364 μερίδες διανέμονται σε δομές φιλοξενίας οι οποίες δεν ανήκουν στην αρμοδιότητα τους. Για την υγειονομική κάλυψη των προσφύγων/μεταναστών διατίθεται ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό από τους 3 Κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή προπονητής του ταε κβον ντο για γενετήσιες πράξεις εις βάρος ανήλικης αθλήτριάς του

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή προπονητής του ταε κβον ντο για γενετήσιες πράξεις εις βάρος ανήλικης αθλήτριάς του

Στην απολογία του, ο 68χρονος αρνήθηκε την καταγγελία, επιμένοντας ότι είναι ψευδής, ενώ έκανε λόγο για σκευωρία που στήθηκε εις βάρος του προκειμένου η αθλήτρια να αλλάξει προπονητή
LIFO NEWSROOM