Ζάκυνθος: Στη Δικαιοσύνη 14χρονος για άσεμνη ζωγραφιά στο προαύλιο του ναού Αγίου Διονυσίου

Ζάκυνθος: Στη Δικαιοσύνη 14χρονος για άσεμνη ζωγραφιά στο προαύλιο του ναού Αγίου Διονυσίου Facebook Twitter
0

Αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη βρίσκεται ένας ανήλικος στη Ζάκυνθο, ο οποίος συνελήφθη με την κατηγορία της διακεκριμένης φθοράς ξένης ιδιοκτησίας.

Ο 14χρονος, όπως αναφέρει η ΕΡΤ, σχημάτισε μία άσεμνη ζωγραφιά μπροστά από τον Ιερό Ναό του Αγίου Διονύσου. Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, ο ανήλικος σχημάτισε το σκίτσο χρησιμοποιώντας τις ρόδες του πατινιού που έκανε στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας.

Ο 14χρονος, ο οποίος συνελήφθη έπειτα από σχετική καταγγελία, αφέθηκε ελεύθερος καθώς ορίστηκε δικάσιμος.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιερά Σύνοδος: Συντάσσεται με Παπαδόπουλο χωρίς τις ακραίες ενέργειες – «Θα ενεργήσουμε τα δέοντα προς την κυβέρνηση»

Ελλάδα / Ιερά Σύνοδος: Συντάσσεται με Παπαδόπουλο χωρίς τις ακραίες ενέργειες – «Θα ενεργήσουμε τα δέοντα προς την κυβέρνηση»

«Η ΔΙΣ εξέφρασε τη λύπη της για το περιεχόμενο συγκεκριμένων έργων και αποφάσισε να ενεργήσει τα δέοντα προς την Ελληνική Κυβέρνηση», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM
Έφοδος της ΕΛΑΣ σε βενζινάδικα και αποθήκες: 25 συλλήψεις για λαθρεμπόριο και «πειραγμένες» αντλίες

Ελλάδα / Έφοδος της ΕΛΑΣ σε βενζινάδικα και αποθήκες: 25 συλλήψεις για λαθρεμπόριο και «πειραγμένες» αντλίες

Οι δύο εγκληματικές οργανώσεις φέρονται να είχαν αναπτύξει ένα εκτεταμένο κύκλωμα που εμπλεκόταν τόσο στη διακίνηση λαθραίων καυσίμων όσο και στην παραποίηση των μετρήσεων στις αντλίες πρατηρίων
LIFO NEWSROOM