Η γνωστή σεφ Αργυρώ Μπαρμπαρίγου εκδήλωσε εμμέσως πλην σαφώς την αντίδρασή της σε ανάρτησή της, αφήνοντας αιχμές για αντιγραφή δικής της συνταγής.
Στον λογαριασμό της στο Instagram, η γνωστή σεφ αναφέρεται σε μια συνταγή γαλατόπιτας του 2012 που όπως σχολιάζει χαρακτηριστικά «κοπιαρίστηκε» από πολλούς, αφήνοντας αιχμές χωρίς ωστόσο να κατονομάσει κάποιον ή κάποια συνάδελφό της: «Έμαθα στην ζωή μου να μην κοιτάω ποτέ τι κάνει ο διπλανός μου. Έτσι ξεκίνησα κι έτσι πορεύομαι στην ζωή μου. Δεν καταδέχομαι να αντιγράψω ποτέ και κανέναν και ο νοών νοήτο ή απλά συνεχίζει να εμπνέεται με δικούς μου τίτλους και άλλους ξηρούς καρπούς».
Εκτός από την ανάρτησή με σχετική φωτογραφία, η γνωστή σεφ έκανε και μία σειρά από stories για τη συγκεκριμένη συνταγή λέγοντας πως αυτός που «της πήρε την συνταγή» έδωσε το ίδιο όνομα (βλ. παρακάτω).
Αναλυτικά το ποστ της κ. Μπαρμπαρίγου στον προσωπικό της λογαριασμό:
«Γαλατόπιτα Μάνης. Όταν την βάφτισα έτσι πριν μερικά χρόνια δεν γνώριζα ότι θα έκανε τοοοοοόσο μεγάλη επιτυχία!!!! Την αγάπησαν πολλοί, γιατί είναι μοναδική συνταγή που δημιούργησα με βάση ένα γλυκό που έφτιαχνα στο εστιατόριο μου @papadakisrestaurant για πολλά χρόνια. Έχει σαν βάση το μιλφέιγ του εστιατορίου μου. Χαίρομαι να σας εμπνέω και να μοιράζομαι μαζί σας συνταγές μοναδικές που δημιούργησα με αγάπη και ενέπνευσα πολλούς να αντιγράψουν μαζί με τα υλικά και το πρωτότυπο όνομα που της έδωσα εγώ το 2012. Ε τώρα αν βγαλεις το αμύγδαλο και βαλεις το καρύδι η βαλεις διαφορετικά φυλλα ή έστω ένα άλλο ταψί κάνεις σίγουρα μια νέα δική σου συνταγή. ΟΜΩΣ ΣΑΝ ΝΟΝΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ,το όνομα και η διαφορετική τεχνική ,είναι αυτό που την ξεχωρίζει. Και σίγουρα στην Μάνη δεν φτιάχνουν έτσι με αυτή την τεχνική την γαλατόπιτα !!! Τα παιδιά μου τα ξέρω ένα ένα γιατί τα γέννησα εγώ. Να την φτιάξετε είναι μοναδική… Ε όχι και τόσο μοναδική αφού κοπιαρίστηκε από πολλούς… Έμαθα στην ζωή μου να μην κοιτάω ποτέ τι κάνει ο διπλανός μου. Έτσι ξεκίνησα κι έτσι πορεύομαι στην ζωή μου. Δεν καταδέχομαι να αντιγράψω ποτέ και κανέναν και ο νοών νοήτο ή απλά συνεχίζει να εμπνέεται με δικούς μου τίτλους και άλλους ξηρούς καρπούς».