Γκλέτσος: «Όταν ξεκίνησα ως δήμαρχος, έπαιρνα 3.500 ευρώ και στο 3μηνο πήγαμε στα 1.400»

Γκλέτσος: «Όταν ήμουν Δήμαρχος ξεκίνησα να παίρνω 3.500 ευρώ και στο 3μηνο πήγαμε στα 1.400» Facebook Twitter
Φωτ. Glomex
0

Για την εποχή που ήταν δήμαρχος και για το αν «έβγαλε» ή όχι χρήματα από την πολιτική, ρωτήθηκε σε συνέντευξή του ο Απόστολος Γκλέτσος.

Ο Απόστολος Γκλέτσος το πρωί του Σαββάτου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πολιτική και συγκεκριμένα στην περίοδο που ήταν δήμαρχος στη Στυλίδα. Μάλιστα, εξήγησε για ποιον λόγο η πολιτική δεν του έδωσε ποτέ χρήματα, και παράλληλα αποκάλυψε πόσα όσο ήταν δήμαρχος.

«Η πολιτική δεν μου έδωσε λεφτά να φάω. Ό,τι βγάζω από εδώ πάω και τα τρώω εκεί, τις εκλογές που κάνω τις πληρώνω εγώ, δεν μου τις πληρώνει κάποιος άλλος, άντε κάποιοι φίλοι βοηθάνε. Το κύριο πακέτο το βάζω εγώ, κάποιοι φίλοι βοηθάνε και τσοντάρουν.

»Όταν ήμουν δήμαρχος πληρωνόμουν, εκεί πάθαμε το μεγάλο κάζο με το μνημόνιο. Ξεκίνησα να παίρνω 3.500 ευρώ και στο 3μηνο πήγαμε στα 1.400», ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός.

«Η πολιτική δεν θα έπρεπε να είναι επάγγελμα, ακόμα και στην κεντρική πολιτική σκηνή δεν θα έπρεπε να έχουμε επαγγελματίες πολιτικούς. Δύο φορές και στο σπίτι σου. Να κάνεις δύο θητείες αγρανάπαυση και μετά αν θες ξανά δύο θητείες.

»Οι υπουργοί θα μπορούσαν οι περισσότεροι να είναι τεχνοκράτες, όχι να βλέπουμε ανθρώπους απαράδεκτα άσχετους με το αντικείμενο να έχουν χαρτοφυλάκια με τα οποία δεν έχουν καμία σχέση», κατέληξε.

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«I love Lucy»: Οργή, αλκοόλ, χρήμα, ξύλο και απιστίες πίσω από το πιο διάσημο οικογενειακό σόου του κόσμου

Σαν σήμερα / Λουσίλ Μπολ: Η πιο αξιολάτρευτη νοικοκυρά της Αμερικής ήταν μια απάτη

Σαν σήμερα το 1989 πεθαίνει η Αμερικανίδα ηθοποιός Λουσίλ Μπολ, πρωταγωνίστρια της διάσημης τηλεοπτικής σειράς «I love Lucy». Αν και λατρεύτηκε από εκατομμύρια τηλεθεατές, η πραγματικότητα πίσω από το «Καλύτερο τηλεοπτικό σόου όλων των εποχών» ήταν γεμάτη βία, αλκοόλ και απιστίες.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Eurovision 2025: Προβλήματα με συμμετοχή του Ισραήλ στον διαγωνισμό - Ποιες χώρες αντιδρούν

TV & Media / Eurovision 2025: Προβλήματα με συμμετοχή του Ισραήλ στον διαγωνισμό - Ποιες χώρες αντιδρούν

Η διευθύντρια της δημόσιας τηλεόρασης στη Σλοβενία, ζητά εξηγήσεις από την EBU για άνιση μεταχείριση στα κράτη-μέλη της, συγκρίνοντας τη διαγραφή της Ρωσίας με τη συνεχιζόμενη παρουσία του Ισραήλ στον διαγωνισμό
LIFO NEWSROOM
Diddy: Από την άνοδο στην πτώση - Το BBC ανακοινώνει ντοκιμαντέρ για τον άλλοτε βασιλιά της χιπ χοπ

TV & Media / Diddy: Από την άνοδο στην πτώση - Το BBC ανακοινώνει ντοκιμαντέρ για τον άλλοτε βασιλιά της χιπ χοπ

Το ντοκιμαντέρ αναδεικνύει ερωτήματα για το πώς η εξουσία, τα χρήματα, ο σεξισμός και η σιωπή λειτούργησαν προστατευτικά για έναν από τους πιο επιτυχημένους επιχειρηματίες της showbiz
LIFO NEWSROOM