Καταγγελία ΟΙΕΛΕ: Διευθυντές της ΝΕΡΙΤ εξαγόρασαν τα προσόντα τους

Καταγγελία ΟΙΕΛΕ: Διευθυντές της ΝΕΡΙΤ εξαγόρασαν τα προσόντα τους Facebook Twitter
2

Καταγγελία την οποία δέχτηκε για εξαγορά τυπικών προσόντων από διευθυντικά στελέχη της ΝΕΡΙΤ απέστειλε στον εισαγγελέα η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδας.

Σύμφωνα με την καταγγελία τα στελέχη αυτά εξαγόρασαν  ψευδείς πιστοποιήσεις για την καλή χρήση Η/Υ χωρίς καμιά ώρα μαθήματος, απλώς και μόνο με την παρουσία τους σε εξετάσεις έναντι αμοιβής.

Μάλιστα, όπως καταγγέλλει η Ομοσπονδία, τα παράνομα αυτά πιστοποιητικά επικυρώθηκαν από δημόσιο Πανεπιστήμιο του Λεκανοπεδίου.

Στην ανακοίνωση της η ΟΙΕΛΕ σημειώνει επίσης: "Το ερώτημα που τίθεται πλέον είναι το εξής: Η Πολιτεία προτίθεται να βάλει το μαχαίρι στο κόκκαλο και να ξεριζώσει τα ογκούμενα φαινόμενα αδιαφάνειας και αυθαιρεσίας στον ευρύτερο χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης, ή θα αφήσει ισχυρά συμφέροντα να κάνουν πάρτι εκατομμυρίων εις βάρος του δημόσιου συμφέροντος, του συμφέροντος της κοινωνίας, των δημόσιων σχολείων, αλλά και των ιδιωτικών φορέων εκπαίδευσης που λειτουργούν νόμιμα;

Η Ομοσπονδία εδώ και χρόνια κάνει το καθήκον της, φέρνοντας στο φως ανάλογες σκανδαλώδεις υποθέσεις. Το τελευταίο διάστημα η κυβέρνηση διαφημίζει στην κοινωνία ότι έχει ξεκινήσει μια σταυροφορία κάθαρσης στη δημόσια διοίκηση με αξιολόγηση και αναζήτηση παράνομων τίτλων. Η ΟΙΕΛΕ τους στέλνει όλα τα στοιχεία. Το λόγο έχουν πλέον οι Υπουργοί Παιδείας και Διοικητικής Μεταρρύθμισης".

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Αυτή η καταγγελία αναφέρει ποιοι, ποια προσόντα και ποιο πανεπιστήμιο;;Δεν θα ήθελα να δημοσιευτούν αυτά τα στοιχεία - δεν είμαι υπέρ του να δημοσιεύονται καταγγελίες. Απλά αναρωτιέμαι αν η καταγγελία τα αναφέρει..Αλλιώς η καταγγελία είναι λίγο .. πετώ ότι βρω και εντυπώσεις δημιουργώ.. ή είναι μια καταγγελία άποψη "πιστεύω τον φίλο που μου είπε ότι ....". Αν από την άλλη τα αναφέρει, τέλεια!!!