Ο Ντέιβιντ Λιντς ετοιμάζει νέα σειρά στο Netflix με τίτλο «Wisteria»

Ο Ντέιβιντ Λιντς ετοιμάζει νέα σειρά στο Netflix με τίτλο «Wisteria» Facebook Twitter
EPA/NINA PROMMER
0

Ο Ντέιβιντ Λιντς συμφώνησε με το Netflix για τη νέα σειρά «Wisteria» μετά το μικρού μήκους φιλμ «What did Jack do?», όπου ανακρίνει μία ανθρωπόμορφη μαϊμού.

Τα γυρίσματα της σειράς, σύμφωνα με το Indiewire, θα ξεκινήσουν τον Μάιο του 2021 στα Calvert Studios στο Λος Άντζελες.

Την παραγωγή θα αναλάβει η επί πολλά χρόνια συνεργάτης του, Σαμπρίνα Σάδερλαντ, ενώ ο Ντέιβιντ Λιντς θα υπογράφει το σενάριο και την σκηνοθεσία. 

Την περίοδο της καραντίνας, ο Αμερικανός σκηνοθέτης, σεναριογράφος, ηθοποιός και παραγωγός πρόβαλε αρχειακό υλικό του στο YouTube ενώ κατά διαστήματα παρουσίαζε επίσης δελτία καιρού.


Το Ίδρυμα Ντέιβιντ Λιντς, η οργάνωση που έχει ιδρύσει ο σκηνοθέτης για την προώθηση του Υπερβατικού Διαλογισμού, στις 3 Δεκεμβρίου διοργανώνει live διαδικτυακή συναυλία με τη συμμετοχή των Γκράχαμ Νας, Έλβις Κοστέλο, Στινγκ και άλλων καλλιτεχνών.

Η εκδήλωση «Meditate America» διοργανώνεται με στόχο την υποστήριξη δωρεάν σεμιναρίων Υπερβατικού Διαλογισμού σε ενήλικες και παιδιά που έχουν ανάγκη, συμπεριλαμβανομένων εργαζομένων στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης στις πρώτες γραμμές της μάχης κατά της πανδημίας του COVID-19, βετεράνων που είναι αντιμέτωποι με διαταραχή μετατραυματικού στρες ( PTSD) και κατάθλιψη και οικογενειών που ζουν σε κοινότητες που κινδυνεύουν.

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τίποτα πιο καθησυχαστικό από το σύντομο καθημερινό δελτίο καιρού του David Lynch στο YouTube

Στήλες / Τίποτα πιο καθησυχαστικό από το σύντομο καθημερινό δελτίο καιρού του David Lynch στο YouTube

«Να έχετε μια υπέροχη μέρα»: Το καθημερινό μετεωρολογικό δελτίο που εμφανίζεται να εκφωνεί από το εργαστήριό του στο Λος Άντζελες λειτουργεί ως ιδανικός αντιπερισπασμός στην επικαιρότητα.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Eurovision 2025: Γιατί προηγούνται στα στοιχήματα χώρες που δεν έχουν επιλέξει καν τραγούδι

TV & Media / Eurovision 2025: Γιατί προηγούνται στα στοιχήματα χώρες που δεν έχουν επιλέξει καν τραγούδι

Οι εταιρείες στοιχημάτων συνήθως τοποθετούν χώρες, όπως η Σουηδία, μεταξύ των κορυφαίων διεκδικητών στις αποδόσεις στοιχημάτων της Eurovision, ακόμη και πριν επιλέξουν τα τραγούδια ή τους καλλιτέχνες που θα διεκδικήσουν τη νίκη
LIFO NEWSROOM
ΕΠΕΞ Έκανε την Ελληνίδα μαμά του αστέρι του TikTok κι όταν εκείνη πέθανε, συνέχισε να μαγειρεύει τις συνταγές της

Γεύση / Έκανε την Ελληνίδα μαμά του αστέρι του TikTok κι όταν εκείνη πέθανε, συνέχισε να μαγειρεύει τις συνταγές της

Ο Ελληνοαμερικανός stand-up κωμικός Γκας Κωνσταντέλλης έφτιαξε έναν «βωμό» στα social media για τη μητέρα του και τις συνταγές της, οι οποίες συγκεντρώνονται τώρα σ’ ένα βιβλίο.
THE LIFO TEAM