Ρεπορτάζ για το εθνικό ποτό των Ελλήνων πραγματοποίησε το Associated Press θέλοντας να καταδείξει τις συνέπειες της κρίσης, ακόμη και σε αυτό.
Το διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο επισκέφθηκε το Πλωμάρι της Λέσβου, όπου οι ουζοπαραγωγοί μιλάνε για το πρόβλημα ρευστότητας των τραπεζών και τις συνέπειες στην παραγωγή ενώ οι καταναλωτές του ούζου λένε ότι σκέφτονται πλέον να παραγγείλλουν το επόμενο καραφάκι.
Το ρεπορτάζ φτάνει μέχρι και στους παραγωγείς γλυκάνισου, του φυτού που δίνει ξεχωριστή γεύση στο ούζο.
σχόλια