Οι Simpsons έκαναν πασαρέλα για τον οίκο Balenciaga - Βίντεο

Οι Simpson έκαναν πασαρέλα για την Balenciaga - Βίντεο Facebook Twitter
0

O οίκος Balenciaga αιφνιδίασε τους πάντες στο Παρίσι, όταν ο καλλιτεχνικός διευθυντής Demna Gvasalia παρουσίασε την κολεξιόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2022, με ένα επεισόδιο των Simpsons. 

Στο δεκάλεπτο βίντεο που ακολουθεί, τα σύνολα του οίκου φορούν ο Χόμερ και η Μαρτζ, ταξιδεύοντας στο Παρίσι μαζί με τα τρία αιωνίως ανήλικα παιδιά τους - τον Μπαρτ, την Λίσα και την Μάγκι. Από το catwalk περνούν και άλλοι γνωστοί χαρακτήρες της αγαπημένης σειράς. 

Οι Simpson έκαναν πασαρέλα για την Balenciaga - Βίντεο Facebook Twitter
Οι Simpson έκαναν πασαρέλα για την Balenciaga - Βίντεο Facebook Twitter
Οι Simpson έκαναν πασαρέλα για την Balenciaga - Βίντεο Facebook Twitter
Οι Simpson έκαναν πασαρέλα για την Balenciaga - Βίντεο Facebook Twitter

Στα μπροστινά καθίσματα, τα καρτούν πραγματικών διασημοτήτων αποθεώνουν τους Simpsons και ακόμα και οι λιγότερο μυημένοι στον χώρο του θεάματος θα αναγνωρίσουν την Κιμ Καρντάσιαν με τον Κάνιε Γουέστ, τον Τζάστιν Μπίμπερ και την Άννα Γουιντούρ. 

Με αρκετοί δόση αυτοαναφορικότητας κατά τη διάρκεια του σπέσιαλ επεισοδίου, οι αγαπημένοι χαρακτήρες ακούγονται να αστειεύονται με τα σχέδια και τις τιμές των επώνυμων ρούχων. Μάλιστα όταν η Μαρτζ κολλά σε μία πόρτα με ένα εντυπωσιακό, πράσινο φόρεμα, ο Χόμερ σχεδόν λιποθυμά μαθαίνοντας ότι κοστίζει 19.000 δολάρια. 

Για να δείτε όλο το επεισόδιο, πρέπει να επισκεφθείτε τον επίσημο λογαριασμό του οίκο στο Youtube

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΠΕΞ Έκανε την Ελληνίδα μαμά του αστέρι του TikTok κι όταν εκείνη πέθανε, συνέχισε να μαγειρεύει τις συνταγές της

Γεύση / Έκανε την Ελληνίδα μαμά του αστέρι του TikTok κι όταν εκείνη πέθανε, συνέχισε να μαγειρεύει τις συνταγές της

Ο Ελληνοαμερικανός stand-up κωμικός Γκας Κωνσταντέλλης έφτιαξε έναν «βωμό» στα social media για τη μητέρα του και τις συνταγές της, οι οποίες συγκεντρώνονται τώρα σ’ ένα βιβλίο.
THE LIFO TEAM
Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της: ««Ήμουν 14 ετών και με έσερναν μέσα στα χιόνια κάποιοι αφιονισμένοι»

TV & Media / Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της: «Ήμουν 14 ετών και με έσερναν μέσα στα χιόνια κάποιοι αφιονισμένοι»

Η Δώρα Χρυσικού υπήρξε ένας από τους βασικούς συντελεστές της ταινίας «Το μετέωρο βήμα του πελαργού» του Θόδωρου Αγγελόπουλου, στην οποία συμμετείχε σε ηλικία 14 ετών, υποδυόμενη την κόρη του Μαρτσέλο Μαστρογιάννι
LIFO NEWSROOM