Ποινική δίωξη κατά του Θέμου Αναστασιάδη

Ποινική δίωξη κατά του Θέμου Αναστασιάδη Facebook Twitter
16

Η εισαγγελία της Αθήνας άσκησε ποινική δίωξη για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα μαύρου χρήματος σε βάρος του δημοσιογράφου και συνεκδότη της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», Θέμου Ανασταστιάδη.

Όπως αναφέρει το ΣΚΑΪ, η δίωξη ασκήθηκε κατόπιν παραγγελίας του οικονομικού εισαγγελέα Σπύρου Μουζακίτη.

Σύμφωνα με την έρευνα των αρχών ο κ. Αναστασιάδης δεν κατάφερε να δικαιολογήσει τα 3,5 από τα 5,5 εκατομμύρια ευρώ, που είχε καταθέσει σε υποκατάστημα ελβετικής τράπεζας στην Ελλάδα.

16

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«I love Lucy»: Οργή, αλκοόλ, χρήμα, ξύλο και απιστίες πίσω από το πιο διάσημο οικογενειακό σόου του κόσμου

Σαν σήμερα / Λουσίλ Μπολ: Η πιο αξιολάτρευτη νοικοκυρά της Αμερικής ήταν μια απάτη

Σαν σήμερα το 1989 πεθαίνει η Αμερικανίδα ηθοποιός Λουσίλ Μπολ, πρωταγωνίστρια της διάσημης τηλεοπτικής σειράς «I love Lucy». Αν και λατρεύτηκε από εκατομμύρια τηλεθεατές, η πραγματικότητα πίσω από το «Καλύτερο τηλεοπτικό σόου όλων των εποχών» ήταν γεμάτη βία, αλκοόλ και απιστίες.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Eurovision 2025: Προβλήματα με συμμετοχή του Ισραήλ στον διαγωνισμό - Ποιες χώρες αντιδρούν

TV & Media / Eurovision 2025: Προβλήματα με συμμετοχή του Ισραήλ στον διαγωνισμό - Ποιες χώρες αντιδρούν

Η διευθύντρια της δημόσιας τηλεόρασης στη Σλοβενία, ζητά εξηγήσεις από την EBU για άνιση μεταχείριση στα κράτη-μέλη της, συγκρίνοντας τη διαγραφή της Ρωσίας με τη συνεχιζόμενη παρουσία του Ισραήλ στον διαγωνισμό
LIFO NEWSROOM
Diddy: Από την άνοδο στην πτώση - Το BBC ανακοινώνει ντοκιμαντέρ για τον άλλοτε βασιλιά της χιπ χοπ

TV & Media / Diddy: Από την άνοδο στην πτώση - Το BBC ανακοινώνει ντοκιμαντέρ για τον άλλοτε βασιλιά της χιπ χοπ

Το ντοκιμαντέρ αναδεικνύει ερωτήματα για το πώς η εξουσία, τα χρήματα, ο σεξισμός και η σιωπή λειτούργησαν προστατευτικά για έναν από τους πιο επιτυχημένους επιχειρηματίες της showbiz
LIFO NEWSROOM

σχόλια

10 σχόλια
Ωραία και καλά τα πρωτοσέλιδα αλλά η ουσία είναι τι μπαίνει στο ταμείο. Βάσει το νόμου πρέπει λοιπόν, πλην της όποιας δίωξης, να κατασχεθεί ποσόν 2 εκατομμυρίων ευρώ. Κατασχέθηκε? Θα κατασχεθεί?
Σήμερα πέρασα πολλή ώρα να σκέφτομαι πόσο μου κόστισε το φαγητό που έβαλα στην κατσαρόλα για να φάνε τα παιδιά μου το μεσημέρι. Όχι μόνο γιατί το πορτοφόλι μου είναι σχεδόν άδειο... είδα δυο ανθρώπους να ψάχνουν στα σκουπίδια χτες. Δεν είχα ξαναδεί στην περιοχή μου... Συζητάμε για εκατομμύρια σαν να 'ναι το πιο φυσιολογικό πράγμα... Όπως μας φαίνεται φυσιολογικό να στηρίζουμε την ενημέρωσή μας σε τέτοιους ανθρώπους. Κι όμως... οι περισσότεροι, ιδιοκτήτες και δημοσιογράφοι παίζουν με τέτοια ποσά! Κι εμείς ακούμε... και ψηφίζουμε!
Σαν πολύ δεν βιάστηκαν να ασκήσουν τη δίωξη στο Θέμο? Δεν πέρασαν παρά μόλις ...πέντε (5) χρόνια από τότε που πήγε τα χρήματα στην Τράπεζα μέσα σε μαύρες σακούλες σκουπιδιών!!!Ήθελα να ξερα τι απέγιναν τα χρήματα? Πολύ φοβάμαι ότι τα άφησαν να διαφύγουν και δεν τα κατέσχεσαν.
Το [...] της δημοσιογραφιας(και μαλιστα της εντελως διαπλεκομενης) ηταν καιρος να αντιμετωπισει τη δικαιοσυνη. Η αληθεια ειναι οτι, εστω και με αργους ρυθμους, αρχιζει και η διαιοσυνη να παιρνει μπρος και να αποδιδει ευθυνες εκει που πρεπει, ενω επι δεκαετιες σφυριζε αδιαφορα. Ευχομαι περισσοτερα πραγματα στο κοντινο μελλον.
Αυτά όλα γίνονται μετά την δημοσίευση του πρωτοσέλιδου που ενέπλεκε τον GAP και την μητέρα του με τη λίστα Λαγκάρντ;Μετά από τόσα χρόνια που "έλεγχεται" για το σκάνδαλο Ζαχόπουλου...εντελώς ξαφνικά...τώρα διώκεται...πολύ γουστάρω :|
Η δημοσίευση ήταν και στο ΒΗΜΑ και στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ.Όμως τώρα πρωθυπουργός δεν είναι ο ΓΑΠ, είναι ο Σαμαράς, τον οποίο δεν νομίζω να τον νοιάζει και πολύ αν εκτεθεί η Μαργαρίτα.
γιατί την αγοράζει ο μέσος Έλληνας. Αυτός που ψηφίζει αυτά που ψηφίζει με τα κριτήρια που τα ψηφίζει. Αυτός που κατηγορεί πάντα τους άλλους. Αυτός που δίνει 40% τηλεθέαση στο Λαζόπουλο και πολλά άλλα.Τι δεν καταλαβαίνεις;