Σε κώμα η Joan Rivers

Σε κώμα η Joan Rivers Facebook Twitter
6
Σε κώμα η Joan Rivers Facebook Twitter

Με αγωνία παρακολουθεί ο κόσμος του θεάματος την εξέλιξη της υγείας της γνωστής παρουσιάστριας Joan Rivers, η οποία υπέστη καρδιακή προσβολή κατά τη διάρκεια χειρουργείου ρουτίνας στις φωνητικές χορδές και έπαψε να αναπνέει.

Ύστερα από ανακοίνωση της αστυνομίας, η 81χρονη ηθοποιός μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε άλλο νοσοκομείο της Νέας Υόρκης, το οποίο θα μπορούσε να ανταποκριθεί στο κρίσιμο της κατάστασής της, και αμέσως τέθηκε σε τεχνητό κώμα από τους θεράποντες ιατρούς.

Στο πλευρό της βρίσκονται συνεχώς συγγενικά και φιλικά της πρόσωπα, με την κόρη της να ευχαριστεί το κοινό για την αμέριστη στήριξή που τους παρέχει στις δύσκολες στιγμές που βιώνουν.

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«I love Lucy»: Οργή, αλκοόλ, χρήμα, ξύλο και απιστίες πίσω από το πιο διάσημο οικογενειακό σόου του κόσμου

Σαν σήμερα / Λουσίλ Μπολ: Η πιο αξιολάτρευτη νοικοκυρά της Αμερικής ήταν μια απάτη

Σαν σήμερα το 1989 πεθαίνει η Αμερικανίδα ηθοποιός Λουσίλ Μπολ, πρωταγωνίστρια της διάσημης τηλεοπτικής σειράς «I love Lucy». Αν και λατρεύτηκε από εκατομμύρια τηλεθεατές, η πραγματικότητα πίσω από το «Καλύτερο τηλεοπτικό σόου όλων των εποχών» ήταν γεμάτη βία, αλκοόλ και απιστίες.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Eurovision 2025: Προβλήματα με συμμετοχή του Ισραήλ στον διαγωνισμό - Ποιες χώρες αντιδρούν

TV & Media / Eurovision 2025: Προβλήματα με συμμετοχή του Ισραήλ στον διαγωνισμό - Ποιες χώρες αντιδρούν

Η διευθύντρια της δημόσιας τηλεόρασης στη Σλοβενία, ζητά εξηγήσεις από την EBU για άνιση μεταχείριση στα κράτη-μέλη της, συγκρίνοντας τη διαγραφή της Ρωσίας με τη συνεχιζόμενη παρουσία του Ισραήλ στον διαγωνισμό
LIFO NEWSROOM
Diddy: Από την άνοδο στην πτώση - Το BBC ανακοινώνει ντοκιμαντέρ για τον άλλοτε βασιλιά της χιπ χοπ

TV & Media / Diddy: Από την άνοδο στην πτώση - Το BBC ανακοινώνει ντοκιμαντέρ για τον άλλοτε βασιλιά της χιπ χοπ

Το ντοκιμαντέρ αναδεικνύει ερωτήματα για το πώς η εξουσία, τα χρήματα, ο σεξισμός και η σιωπή λειτούργησαν προστατευτικά για έναν από τους πιο επιτυχημένους επιχειρηματίες της showbiz
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
τι εννοεις οταν λες <ετσι>; δεν πιστευω να εννοεις οτι ειναι σε καλη κατασταση; διοτι μπορει να μην εχει ρυτιδες, αλλα δεν θα ηθελα να την δω αποτομα μπροστα μου. τα μαγουλα της βρισκονται στο κροταφο.
"Ετσι" εννοώ ότι σε σχέση με άλλες 81χρονες που είναι κατάκοιτες και σαφρακιασμενες, αυτή ζει και ..."βασιλεύει".Προφανώς και είναι αντιαισθητική και ψεύτικη και ναι ούτε γω θα ήθελα να την συναντήσω ξαφνικά μπροστά μου. Το βράδυ. Αβαφη !