Soul: Μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της νέας ταινίας κινουμένων σχεδίων της Pixar

Soul: Μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της νέας ταινίας κινουμένων σχεδίων της Pixar Facebook Twitter
0

Για ποιο πράγμα θα ήθελες να σε θυμούνται; Σε αυτή τη μεγάλη ερώτηση προσπαθεί να απαντήσει η επόμενη περιπέτεια κινουμένων σχεδίων της Pixar, Soul. 

Η Pixar έδωσε πριν λίγο στη δημοσιότητα το πρώτο teaser trailer της ταινίας, με πρωταγωνιστές τους Jamie Foxx και την Tina Fay. «Έχουμε μόνο λίγο χρόνο σε αυτόν τον πλανήτη», ακούμε να μας λέει ο Foxx, που δανείζει τη φωνή του στον χαρακτήρα Joe Gardner, έναν δάσκαλο μουσικής σε γυμνάσιο που ονειρεύεται να γίνει επιτυχημένος μουσικός της τζαζ. 

Όμως πριν προλάβει να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα, ένα ατύχημα έχει σαν αποτέλεσμα να χωριστεί η ψυχή του από το σώμα του και ο Gardner καταλήγει σε ένα αιθέριο κέντρο όπου οι ψυχές προετοιμάζονται για την είσοδο τους σε κάποιο σώμα. Εκεί γνωρίζει την "22", μια άλλη ψυχή με τη φωνή της Tina Fey. 

Την σκηνοθεσία του νέου φιλμ έχει αναλάβει ο Pete Docter, γνωστός για μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της Pixar όπως το Monster Inc. και Inside Out. To "Soul" θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 19 Ιουνίου του 2020.

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«I love Lucy»: Οργή, αλκοόλ, χρήμα, ξύλο και απιστίες πίσω από το πιο διάσημο οικογενειακό σόου του κόσμου

Σαν σήμερα / Λουσίλ Μπολ: Η πιο αξιολάτρευτη νοικοκυρά της Αμερικής ήταν μια απάτη

Σαν σήμερα το 1989 πεθαίνει η Αμερικανίδα ηθοποιός Λουσίλ Μπολ, πρωταγωνίστρια της διάσημης τηλεοπτικής σειράς «I love Lucy». Αν και λατρεύτηκε από εκατομμύρια τηλεθεατές, η πραγματικότητα πίσω από το «Καλύτερο τηλεοπτικό σόου όλων των εποχών» ήταν γεμάτη βία, αλκοόλ και απιστίες.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Eurovision 2025: Προβλήματα με συμμετοχή του Ισραήλ στον διαγωνισμό - Ποιες χώρες αντιδρούν

TV & Media / Eurovision 2025: Προβλήματα με συμμετοχή του Ισραήλ στον διαγωνισμό - Ποιες χώρες αντιδρούν

Η διευθύντρια της δημόσιας τηλεόρασης στη Σλοβενία, ζητά εξηγήσεις από την EBU για άνιση μεταχείριση στα κράτη-μέλη της, συγκρίνοντας τη διαγραφή της Ρωσίας με τη συνεχιζόμενη παρουσία του Ισραήλ στον διαγωνισμό
LIFO NEWSROOM
Diddy: Από την άνοδο στην πτώση - Το BBC ανακοινώνει ντοκιμαντέρ για τον άλλοτε βασιλιά της χιπ χοπ

TV & Media / Diddy: Από την άνοδο στην πτώση - Το BBC ανακοινώνει ντοκιμαντέρ για τον άλλοτε βασιλιά της χιπ χοπ

Το ντοκιμαντέρ αναδεικνύει ερωτήματα για το πώς η εξουσία, τα χρήματα, ο σεξισμός και η σιωπή λειτούργησαν προστατευτικά για έναν από τους πιο επιτυχημένους επιχειρηματίες της showbiz
LIFO NEWSROOM