Τις επόμενες ημέρες αναμένονται οι υπογραφές για την αγορά του Epsilon από Σαββίδη

Τις επόμενες ημέρες αναμένονται οι υπογραφές για την αγορά του Epsilon από Σαββίδη Facebook Twitter
7

Εν μέσω πλήθους δημοσιευμάτων, που θέλουν τον επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη να βρίσκεται ένα βήμα πριν την αγορά του τηλεοπτικού σταθμού Epsilon, πηγές που πρόσκεινται στον ομογενή επιχειρηματία επιβεβαιώνουν τις συνομιλίες, ωστόσο ξεκαθαρίζουν ότι δεν έχει υπογραφεί μέχρι στιγμής ουδεμία οριστική συμφωνία. 

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι δύο πλευρές είχαν πράγματι συνομιλίες την προηγούμενη εβδομάδα και έθεσαν το πλαίσιο της μεταξύ τους οριστικής συμφωνίας, η οποία αναμένεται να υπογραφεί εντός των επόμενων ημερών.

Αξιόπιστες πληροφορίες του πρακτορείου, από κύκλους που πρόσκεινται στον ομογενή επιχειρηματία, διαβεβαιώνουν πως προς το παρόν δεν έχουν μπει ακόμη υπογραφές, καθώς διερευνώνται τελικές λεπτομέρειες. 

Υπενθυμίζεται ότι ο Ιβάν Σαββίδης ήδη αποκτήσει τις εφημερίδες «Έθνος» και «Ημερησία», ενώ συμμετέχει και στο MEGA, μέσω Πήγασου. Ο τηλεοπτικός σταθμός «Epsilon» δημιουργήθηκε το 2013 από τον επιχειρηματία Φίλιππο Βρυώνη, στον οποίο και εξακολουθεί να ανήκει προς το παρόν, όπως ξεκαθάριζαν οι ίδιες πηγές.

TV & Media
7

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«I love Lucy»: Οργή, αλκοόλ, χρήμα, ξύλο και απιστίες πίσω από το πιο διάσημο οικογενειακό σόου του κόσμου

Σαν σήμερα / Λουσίλ Μπολ: Η πιο αξιολάτρευτη νοικοκυρά της Αμερικής ήταν μια απάτη

Σαν σήμερα το 1989 πεθαίνει η Αμερικανίδα ηθοποιός Λουσίλ Μπολ, πρωταγωνίστρια της διάσημης τηλεοπτικής σειράς «I love Lucy». Αν και λατρεύτηκε από εκατομμύρια τηλεθεατές, η πραγματικότητα πίσω από το «Καλύτερο τηλεοπτικό σόου όλων των εποχών» ήταν γεμάτη βία, αλκοόλ και απιστίες.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Eurovision 2025: Προβλήματα με συμμετοχή του Ισραήλ στον διαγωνισμό - Ποιες χώρες αντιδρούν

TV & Media / Eurovision 2025: Προβλήματα με συμμετοχή του Ισραήλ στον διαγωνισμό - Ποιες χώρες αντιδρούν

Η διευθύντρια της δημόσιας τηλεόρασης στη Σλοβενία, ζητά εξηγήσεις από την EBU για άνιση μεταχείριση στα κράτη-μέλη της, συγκρίνοντας τη διαγραφή της Ρωσίας με τη συνεχιζόμενη παρουσία του Ισραήλ στον διαγωνισμό
LIFO NEWSROOM
Diddy: Από την άνοδο στην πτώση - Το BBC ανακοινώνει ντοκιμαντέρ για τον άλλοτε βασιλιά της χιπ χοπ

TV & Media / Diddy: Από την άνοδο στην πτώση - Το BBC ανακοινώνει ντοκιμαντέρ για τον άλλοτε βασιλιά της χιπ χοπ

Το ντοκιμαντέρ αναδεικνύει ερωτήματα για το πώς η εξουσία, τα χρήματα, ο σεξισμός και η σιωπή λειτούργησαν προστατευτικά για έναν από τους πιο επιτυχημένους επιχειρηματίες της showbiz
LIFO NEWSROOM