Live

Έκκληση Sin Boy για τους σεισμόπληκτους στην Αλβανία - Διοργανώνει online έρανο

Έκκληση Sin Boy για τους σεισμόπληκτους στην Αλβανία - Διοργανώνει online έρανο Facebook Twitter
0

Διαδικτυακό έρανο για τους σεισμόπληκτους πολίτες στην Αλβανία, διοργανώνει ο διάσημος ράπερ Sin boy

Ο κατά κόσμον Αγκουστίν Γκέγκα, που μεσουρανεί αυτή την περίοδο στην ελληνική trap σκηνή, ανεβάζει από χθες μηνύματα υποστήριξης και αλληλεγγύης στο Instagram, παρακινώντας τους χιλιάδες ακολούθους του να συνεισφέρουν οικονομικά για να στηρίξουν τα θύματα της καταστροφής. 

«Η Αλβανία περνά δύσκολες στιγμές και όλοι μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε όλους αυτούς τους ανθρώπους που μας έχουν ανάγκη. Και αν κάτι μου έμαθε η Ελλάδα όλα αυτά τα χρόνια που ζω εδώ είναι ότι στα δύσκολα πρέπει να είμαστε εκεί. Στο bio μου θα βρείτε λινκ, να κάνετε donate και να βοηθήσετε όσους το έχουν ανάγκη. Πάμε να δείξουμε όλοι μαζί τον πραγματικό μας εαυτό #Greececaresforalbania»


Ο σύνδεσμος οδηγεί στην καμπάνια «Η Ελλάδα νοιάζεται για την Αλβανία», στην πλατφόρμα GoGetFunding.com. Μέχρι στιγμής περισσότερα από 80 άτομα έχουν δωρίσει συνολικά 609 ευρώ. Για την σελίδα του εράνου πατήστε εδώ.

Πολιτισμός
0

Live

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εθνική Πινακοθήκη: «Καταδικάζουμε απερίφραστα κάθε πράξη βίας» - Ποια έργα βανδαλίστηκαν

Πολιτισμός / Εθνική Πινακοθήκη: «Καταδικάζουμε απερίφραστα κάθε πράξη βίας» - Ποια έργα βανδαλίστηκαν

Σε έκτακτη συνεδρίαση, το Διοικητικό Συμβούλιο του Μουσείου καταδίκασε απερίφραστα την επίθεση, τονίζοντας πως πρόκειται για πλήγμα στη συνταγματικά κατοχυρωμένη ελευθερία της καλλιτεχνικής έκφρασης
LIFO NEWSROOM