Ο Όζι Όζμπορν αποκάλυψε πως πάσχει από Πάρκινσον: «Νιώθω καλύτερα που το αποδέχτηκα»

Ο Όζι Όζμπορν αποκάλυψε πως πάσχει από Πάρκινσον: «Νιώθω καλύτερα που το αποδέχτηκα» Facebook Twitter
0

Ο Όζι Όζμπορν παραδέχτηκε ότι πάσχει από μια ελαφρά μορφή της ασθένειας του Πάρκινσον, σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή Good Morning America, μαζί με τη σύζυγό του Σάρον.

«Η προηγούμενη χρονιά ήταν χάλια για μένα. Έκανα μία επέμβαση στο λαιμό ύστερα από ατύχημα που είχα και μετά έμαθα ότι πάσχω από μία ήπια μορφή Πάρκισνον», είπε ο τραγουδιστής, προσθέτοντας πως λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή για να μπορέσει να αντιμετωπίσει τους αφόρητους πόνους που νιώθει στο νευρικό του σύστημα.

«Ονομάζεται Πάρκινσον τύπου 2. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι. Δεν είναι μία θανατική καταδίκη, αλλά επηρεάζει το νευρικό σύστημα του σώματος. Είναι σαν να έχει μία καλή μέρα και μετά μία άσχημη», συμπλήρωσε η Σάρον.

Ο Όζι Όζμπορν αποκάλυψε πως πάσχει από Πάρκινσον: «Νιώθω καλύτερα που το αποδέχτηκα» Facebook Twitter
Με την σύζυγό του, Σάρον.

Πάντως ο Όζι είπε, για να διαψεύσει όλους εκείνους που τον θέλουν να πεθαίνει ότι «δεν είμαι καλός στο να κρατάω μυστικά. Νιώθω καλύτερα τώρα που αποδέχτηκα ότι πάσχω από μία μορφή Πάρκινσον. Πριν από έναν χρόνο ήμουν χάλια. Τώρα νιώθω καλύτερα με τα φάρμακα που παίρνω για την επέμβαση που έκανα. Νιώθω μούδιασμα στα χέρια και τα πόδια μου κρυώνουν. Δεν ξέρω εάν είναι από την ασθένεια, αλλά αυτό είναι πρόβλημα...».

Πληροφορίες θέλουν τον Όζι και την Σάρον να μεταβαίνουν τον Απρίλιο στην Ελβετία για να συναντήσουν γιατρό που εξειδικεύεται στην ασθένεια και κανείς μέχρι στιγμής δεν μπορεί με σιγουριά να πει εάν θα πραγματοποιήσει το συναυλιακό πρόγραμμα που έχει ανακοινώσει για το 2020.

Δείτε το βίντεο με αποσπάσματα από την συνέντευξή του:

 
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μουσική για πρώτη φορά στο σπήλαιο Πετραλώνων - Η μοναδική εμπειρία για λίγους θεατές της συναυλίας της ΚΟΘ    

Πολιτισμός / Μουσική για πρώτη φορά στο σπήλαιο Πετραλώνων - Η μοναδική εμπειρία για λίγους θεατές της συναυλίας της ΚΟΘ    

Η συναυλία άνοιξε με τον «Επιτάφιο του Σεικίλου», την αρχαιότερη σωζόμενη μουσική σύνθεση στον κόσμο - Στο σπήλαιο Πετραλώνων έχει ανακαλυφθεί το αρχαιότερο ανθρώπινο λείψανο στην Ελλάδα
LIFO NEWSROOM
Μια εγκατάσταση με οικολογικές ανησυχίες στο Turbine Hall της Tate Modern

Πολιτισμός / Γιατί μας αφορά η τέχνη των Σαάμι;

Η νέα εγκατάσταση της Máret Ánne Sara –μια καλλιτέχνιδα που κατάγεται από τους αυτόχθονες Σαάμι που ζουν στο βόρειο άκρο της Σκανδιναβικής Χερσονήσου– αντανακλά το αυξημένο ενδιαφέρον για την τέχνη των αυτόχθονων πληθυσμών.
LIFO NEWSROOM
gillian anderson

Πολιτισμός / Η Τζίλιαν Άντερσον θέλει να μάθει όλες τις ερωτικές μας φαντασιώσεις

Η διάσημη ηθοποιός και η Bloomsbury, μετά την παγκόσμια επιτυχία του best-seller «Want» , ανακοινώνουν την επόμενη συνεργασία τους και καλούν γυναίκες απ' όλο τον κόσμο να μοιραστούν τις φαντασιώσεις τους.
THE LIFO TEAM