Σειρά των πολιτικών να καταθέσουν για τη Χ.Α.

Σειρά των πολιτικών να καταθέσουν για τη Χ.Α. Facebook Twitter
0

Μετά τους δημοσιογράφους που κατέθεσαν το πρωί στον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Χαρ. Βουρλιώτη, ο οποίος χειρίζεται την υπόθεση των 32 δικογραφιών που αφορούν εκκρεμείς υποθέσεις μελών τη Χρυσής Αυγής, σειρά έχουν οι πολιτικοί και οι εκπρόσωποι κομμάτων, οι οποίοι έχουν ήδη λάβει κλήση. Ακόμη, ο κ. Βουρλιώτης έχει ζητήσει να του διαβιβαστεί αντίγραφο της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί για την εμπλοκή μελών της Χρυσής Αυγής με μέλη του ΠΑΜΕ στο Πέραμα.

Εν τω μεταξύ η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη έχει ήδη ζητήσει από τις Εισαγγελίες της χώρας να της διαβιβάσουν όλες τις δικογραφίες που έχουν στα χέρια τους και αφορούν σε υποθέσεις στις οποίες εμπλέκεται η ΧΑ.

Αυτό που θέλει η δικαιοσύνη είναι να διαπιστωθεί με τη συγκέντρωση των δικογραφιών, αν τα ίδια άτομα συμμετέχουν σε επεισόδια που διαδραματίζονται σε διάφορες περιοχές.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γεωργιάδης: Προτιμώ ένας ασθενής να πληρώσει λίγα λεπτά παραπάνω παρά να μην βρει το φάρμακό του

Πολιτική / Γεωργιάδης: Προτιμώ ένας ασθενής να πληρώσει λίγα λεπτά παραπάνω παρά να μην βρει το φάρμακό του

«Όταν αυξάνεται η λιανική τιμή ενός φαρμάκου και η ποσοστιαία συμμετοχή παραμένει ίδια, αυξάνεται κατά κάτι και η συμμετοχή» υποστήριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης
LIFO NEWSROOM