Αποφάσεις από τις Βρυξέλλες αναμένει ο Παπούλιας

Αποφάσεις από τις Βρυξέλλες αναμένει ο Παπούλιας Facebook Twitter
0

Ο υπουργός Εξωτερικών Πέτρος Μολυβιάτης, παρείχε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, ενημέρωση για τις αποφάσεις της συνόδου κορυφής του ΝΑΤΟ στο Σικάγο.

«Η Ελλάδα είναι στο επίκεντρο του προβληματισμού συμμάχων και εταίρων», ανέφερε ο κ. Μολυβιάτης και συμπλήρωσε ότι «όλοι με διαβεβαίωσαν πως θα σταθούν δίπλα μας για να ξεπεράσουμε την κρίση», ενώ ο κ. Παπούλιας δήλωσε απ την πλευρά του: «Το χρειαζόμαστε και πρέπει να πάρουν γρήγορα αποφάσεις στις Βρυξέλλες»

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Γιατί ο κόσμος βγήκε στους δρόμους;

Newsroom / Τέμπη: Γιατί ο κόσμος βγήκε στους δρόμους;

Ποιος είναι ο πολιτικός αντίκτυπος των συλλαλητηρίων; Ποιοι είναι οι κερδισμένοι και ποιοι οι χαμένοι στις δημοσκοπήσεις; Τι θα είχε συμβεί αν στο ΠΑΣΟΚ και στο ΣΥΡΙΖΑ είχαν εκλεγεί ο Π. Γερουλάνος και ο Π. Πολάκης; Ο Γιάννης Πανταζόπουλος συζητά με τη σύμβουλο επικοινωνίας και εκδότρια του Fact News, Βίβιαν Ευθυμιοπούλου.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ