Άρης: Θα κάνω δημοψήφισμα για την πεζοδρόμηση της Πανεπιστημίου

Άρης: Θα κάνω δημοψήφισμα για την πεζοδρόμηση της Πανεπιστημίου Facebook Twitter
11

Δημοψήφισμα «ακόμη και για την πεζοδρόμηση της Πανεπιστημίου» θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, όπως δήλωσε το πρωί σε συνέντευξή του στο ΜΕΓΚΑ.

Επίσης και για το θέμα με το τζαμί ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων επανέλαβε  τη θέση του περί δημοψηφίσματος, λέγοντας «ναι» στην κατασκευή του στα όρια του δήμου αλλά όχι στο ιστορικό κέντρο.

Για τις διαδηλώσεις στο κέντρο της Αθήνας, ο κ. Σπηλιωτόπουλος είπε ότι «δεν μπορεί η Αθήνα να είναι όμηρος 10 διαδηλωτών για την Παλαιστίνη».

11

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαρινάκης: Στις 4/3 η προανακριτική για Τριαντόπουλο, στις 5/3 η συζήτηση για τα Τέμπη

Πολιτική / Μαρινάκης: Στις 4/3 η προανακριτική για Τριαντόπουλο, στις 5/3 η συζήτηση για τα Τέμπη

Την απόλυτη εμπιστοσύνη του στη δικαιοσύνη διατύπωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, απαντώντας σε ερώτημα για αν εξετάζεται σοβαρά η υπόθεση των Τεμπών
LIFO NEWSROOM
«Πληθαίνουν τα ανησυχητικά σημάδια για το πολιτικό σύστημα»

LiFO politics / «Πληθαίνουν τα ανησυχητικά σημάδια για το πολιτικό σύστημα»

«Συστημικά κόμματα, που έχουν κυβερνήσει τη χώρα, στην προσπάθεια τους να προσεγγίσουν το αντισυστημικό ακροατήριο, θολώνουν τη γραμμή τους και παθαίνουν ζημιά» αναφέρει στην Βασιλική Σιούτη ο διευθυντής της εταιρείας Δημοσκοπήσεων Opinion Poll, Ζαχαρίας Ζούπης.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Η Κωνσταντοπούλου καταθέτει μήνυση και αγωγή κατά της Κανέλλη: «Μου ρίχνουν λάσπη οι επαναστάτες του καναπέ»

Πολιτική / Η Κωνσταντοπούλου καταθέτει μήνυση και αγωγή κατά της Κανέλλη: «Μου ρίχνουν λάσπη οι επαναστάτες του καναπέ»

Ανακοίνωσε ότι καταθέτει μήνυση και αγωγή εναντίον της κυρίας Κανέλλη, κατηγορώντας την για συκοφαντικά ψεύδη και επίθεση με σκοπό να αποδυναμώσει την πολιτική της δράση
LIFO NEWSROOM
Εξαιρούνται οι αμυντικές δαπάνες από το Σύμφωνο Σταθερότητας -«Κρίσιμο βήμα για την ασφάλεια της ΕΕ» λέει ο Μητσοτάκης

Πολιτική / Εξαιρούνται οι αμυντικές δαπάνες από το Σύμφωνο Σταθερότητας -«Κρίσιμο βήμα για την ασφάλεια της ΕΕ» λέει ο Μητσοτάκης

«Αυτό θα επιτρέψει στα κράτη-μέλη να αυξήσουν σημαντικά τις αμυντικές τους δαπάνες, αλλά με ελεγχόμενο τρόπο και υπό όρους», ανέφερε η φον ντερ Λάιεν, προσθέτοντας ότι η Επιτροπή θα προτείνει ένα ευρύτερο πακέτο εξατομικευμένων εργαλείων, προσαρμοσμένων στις ανάγκες κάθε χώρας
LIFO NEWSROOM
Σε δημόσια διαβούλευση νομοσχέδιο για τις δημοτικές επιχειρήσεις ύδρευσης – αποχέτευσης

Πολιτική / Σε δημόσια διαβούλευση νομοσχέδιο για τις δημοτικές επιχειρήσεις ύδρευσης – αποχέτευσης

Στο πλαίσιο των ρυθμίσεων, προβλέπεται επιδότηση έως 70% των ληξιπρόθεσμων οφειλών των Δ.Ε.Υ.Α. προς τους παρόχους ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και η θέσπιση κοινού κανονιστικού πλαισίου λειτουργίας, τιμολογιακής πολιτικής και σχεδίων ασφάλειας τροφοδοσίας νερού
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης: Σκοπός να έχουμε 900 λεωφορεία έως τα μέσα του 2025 και πιο συχνά δρομολόγια

Πολιτική / Μητσοτάκης: Σκοπός να έχουμε 900 λεωφορεία έως τα μέσα του 2025 και πιο συχνά δρομολόγια

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε το αμαξοστάσιο των Οδικών Συγκοινωνιών ( ΟΣΥ ) στον 'Αγιο Ιωάννη Ρέντη όπου στεγάζονται καινούργια ηλεκτρικά λεωφορεία και λεωφορεία φυσικού αερίου
LIFO NEWSROOM

σχόλια

8 σχόλια
Κοινώς, αν βγει (λέμε τώρα), δεν θα πάρει καμία πολιτική απόφαση από μόνος του. Είναι δύσκολο πράγμα η δουλειά...Άσχετο. Τώρα κατάλαβα γιατί έκανε τόσο καλή παρέα με τον Καραμανλή.
Ζητω εκ προοιμιου συγγνωμην,αλλα δεν προτιθεμαι να γραψω πλεον ουτε μια γραμμη για τα "δημοψηφισματα"που συνεχιζει να προαναγγελει το "ατιθασο solarium".Εχει και η "ξεφτιλα"τα ορια της.Η ισως και οχι.Μολις διαβασα ΟΤΙ η κυβερνηση αλλαζει τον νομο περι προβολης υποψηφιων στα ΜΜΕ,αυτον που προσδιοριζε την συχνοτητα εμφανισης στα μεσα,και,στην ουσια,αφηνει το καθε "μεσο"να προβαλλει οποιον θελει,οποτε θελει,και οσες φορες θελει.Στην ουσια ,πλεον,οι "καναλαρχες"αποφασιζουν επισημως,και με την βουλα που λεμε,ποιον θα ψηφισουν οι μικρομεσαιου κοινωνικου και μορφωτικου επιπεδου κοινωνικες ομαδες,οι οποιες εξαρτωνται σχεδον απολυτα. οσον αφορα στην "ενημερωση"τους,δηλαδη στην διαμορφωση "αποψης", απο την τηλεοραση.Μετα την αυθαιρετη,παρατυπη,πλην "στοχευμενη",τοποθετηση των ευρωεκλογων κατα την δευτερη εκλογικη Κυριακη,αλλα και την πρωτοφανη για τα Ευρωπαικα δεδομενα μετατροπη της χωρας σε μια ενιαια εκλογικη περιφερεια "τερας",δια της αλλαγης του εκλογικου νομου,ερχεται και αυτο το περι ΜΜΕ "ανοσιουργημα". Το οποιο,βεβαια,θα εξαφανισει απο τηλεοπτικης σκηνης ολους τους "αντισυστημικους" υποψηφιους,ειδικα δε αυτους των "μικρων"σχηματισμων.Τι αλλο να πω ; Να συνεχισω να σχολιαζω το "ανατριχιαστικα προφανες" ; Δεν αξιζει τον κοπο.Οσοι θελουν να καταλαβουν,καταλαβαινουν.Οι υπολοιποι διαμορφωνουν αποψη οχι με βαση την γνωση και την κριση,αλλά με βαση άλλα "κριτηρια" και διαφορετικες "διαδικασιες".
Αντι απαντησεως παραθετω μια φραση του Αρουλη σε συνεντευξη του :"Μπορει να μην ειμαι μαρξιστης αλλα χρησιμοποιω τον μαρξισμο ως εννοιολογικο εργαλειο αναλυσης.Γι'αυτο τον λογο υπαρχουν πολλοι οι οποιοι νομιζουν οτι ειμαι αριστερος"!Ας μου επιτραπει να συμπληρωσω οτι υπαρχουν και καποιοι οι οποιοι πιστευουν "αλλα πραγματα" για τον υπολογο "πολιτικο ανδρα".Απλα δεν τα λενε δημοσια για λογους στοιχειωδους αξιοπρεπειας.Μπορουμε ομως ,αν θελεις,για λογους πληροτητας,να αναπροσαρμοσουμε τον χαρακτηρισμο σε "ατιθασο μαρξιστικο solarium"!
"μικρομεσαιου κοινωνικου και μορφωτικου επιπεδου κοινωνικες ομαδες"Έχεις ιδέα πόσο έχει αλλάξει ο τρόπος ενημέρωσης του κόσμου? Πόσοι εμπιστεύονται την τηλεόραση?