Διαψεύδει η κυβέρνηση χημικά σε σχολείο και προσαγωγή μαθήτριας

Διαψεύδει η κυβέρνηση χημικά σε σχολείο και προσαγωγή μαθήτριας Facebook Twitter
2

Διέψευσε ο υφυπουργός Παιδείας τις πληροφορίες περί προσαγωγής 15χρονης μαθήτριας σε αστυνομικό τμήμα και τα περί επέμβασης των ΜΑΤ σε σχολεία της Ιερισσού. «Δείξτε μου φωτογραφίες με μαθητές να κυνηγιούνται μέσα σε σχολείο, με ρίψη χημικών σε σχολεία! Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο, θα το καταδίκαζα» δήλωσε ο κ. Παπαθεοδώρου, μιλώντας στην επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της βουλής.

Ο υφυπουργός είπε ότι ενημερώθηκε προσωπικά από τον αρχηγό της ΕΛΑΣ και σημείωσε:  «Τα δημοσιεύματα δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα, εκτός και αν βρισκόμαστε σε ένα θέατρο παραλόγου, όπου οτιδήποτε κι αν πούμε θα είναι αποδεκτό, διότι η εικόνα είναι πολύ θεμιτή».

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνάντηση Νετανιάχου Μητσοτάκη: Τι είπαν για διμερή συνεργασία και ειρήνη στην Ανατολική Μεσόγει

Πολιτική / Συνάντηση Νετανιάχου Μητσοτάκη: Τι είπαν για διμερή συνεργασία και ειρήνη στην Ανατολική Μεσόγει

Αντάλλαξαν απόψεις για τις περιφερειακές εξελίξεις, με έμφαση στην Ανατολική Μεσόγειο, καθώς και για τις προκλήσεις στη Συρία, στον Λίβανο και στην Ερυθρά Θάλασσα, αναφέρει το Γραφείο του Έλληνα πρωθυπουργού
LIFO NEWSROOM
Θα εξαντληθεί κάθε δημοσιονομικό περιθώριο και για τα σώματα ασφαλείας, διαμηνύει η κυβέρνηση

Πολιτική / Θα εξαντληθεί κάθε δημοσιονομικό περιθώριο και για τα σώματα ασφαλείας, διαμηνύει η κυβέρνηση

Η οικονομική πολιτική της κυβέρνησης ασκείται κεντρικά, δηλώνει με έμφαση το Μαξίμου προς βουλευτές και υπουργούς που ζήτησαν αυξήσεις στους μισθούς πυροσβεστών, λιμενικών και αστυνομικών
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης: Στο Παρίσι για τη σύνοδο των ηγετών για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ουκρανία

Πολιτική / Μητσοτάκης: Στο Παρίσι για τη σύνοδο των ηγετών για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ουκρανία

Στη Σύνοδο θα μετάσχει η πλειονότητα των ηγετών της Ε.Ε., η ηγεσία των ευρωπαϊκών θεσμών και ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ, ενώ έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν και χώρες εκτός Ε.Ε.
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Αντίγραφο από το βιβλίο συμβάντων του Α.Τ. Ιερισσού σας κάνει κύριε αρχιψευταρά πού επιμένετε να υποτιμάτε τη νοημοσύνη μας;; http://antigoldgreece.files.wordpress.com/2013/03/sxoleio.jpg
Αγαπητέ κύριε διαβάσατε τι γράφει το συγκεκριμένο έγγραφο; Τι ακριβώς καταλάβατε; Για διαβάστε..."Οι τάδε ΑΔΤ τάδε, τάδε ΑΔΤ τάδε, τάδε ΑΔΤ τάδε.... **__δηλώνουν ότι__**Όπως γράφει άλλος χρήστης:" Σ' αυτό το έγγραφο, η ΕΛ.ΑΣ. δεν ομολογεί τίποτα. Πρόκειται για καταχώριση στο βιβλίο συμβάντων ενός "παραπόνου πολιτών", το οποίο ο αξιωματικός υπηρεσίας κατέγραψε ως όφειλε. Ουσιαστικά, οι διευθυντές, ο εφημερεύων καθηγητής και ο πρόεδρος του Δ.Σ. γονέων και κηδεμόνων δηλώνουν τι έγινε και τι έκαναν."