Διαψεύδει ο Βούτσης τα περί συμφωνίας της κυβέρνησης με Έλληνα ή ξένο καναλάρχη

Διαψεύδει ο Βούτσης τα περί συμφωνίας της κυβέρνησης με Έλληνα ή ξένο καναλάρχη Facebook Twitter
Alexandros Michailidis / SOOC
0

Τα τουρκικά δημοσιεύματα, αλλά και την ανακοίνωση της Ένωσης Κεντρώων έσπευσε να διαψεύσει ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης κατά τη διάρκεια της διάσκεψης των προέδρων της Βουλής όπου και διαπιστώθηκε νέο αδιέξοδο στη συγκρότηση του ΕΣΡ.

«Δεν υπάρχει καμία δέσμευση από κανένα κυβερνητικό στέλεχος ή την κυβέρνηση εν συνόλω για τους τηλεοπτικούς σταθμούς. Ούτε με Έλληνα, πολλώ δε μάλλον με ξένο, Τούρκο ή οποιονδήποτε άλλο...» ανέφερε ο κ. Βούτσης διαψεύδοντας τους ισχυρισμούς της Ένωσης Κεντρώων τους οποίους αναπαρήγαγε και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Λοβέρδος.

Ο κ. Βούτσης άσκησε, όμως, και κριτική στα κόμματα της αντιπολίτευσης για την άρνησή τους να συναινέσουν στη συγκρότηση ΕΣΡ που θα ανοίξει το δρόμο για τον διαγωνισμό χορήγησης τηλεοπτικών αδειών. Κατηγόρησε μάλιστα την αντιπολίτευση ότι θέλει να παγώσει τη διαδικασία φοβούμενη επικείμενη συγχώνευση των τηλεοπτικών σταθμών. «Το τηλεοπτικό πεδίο ανοίγει και οι συγχωνεύσεις θα γίνουν !» ξεκαθάρισε ο κ. Βούτσης.

Επιπλέον, ο Πρόεδρος της Βουλής σημείωσε με νόημα ότι ήταν λάθος του το γεγονός ότι ανέμενε επί 2,5 μήνες την εκλογή αρχηγού της ΝΔ με αποτέλεσμα να χαθεί χρόνος μέχρι τη διενέργεια του διαγωνισμού.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βουλή – Ανδρουλάκης: Περίμενα σήμερα έναν πρωθυπουργό που θα ζητούσε συγγνώμη για τα ψέματα

Πολιτική / Βουλή – Ανδρουλάκης: Περίμενα σήμερα έναν πρωθυπουργό που θα ζητούσε συγγνώμη για τα ψέματα

«Να σκύψει το κεφάλι μπροστά στην κραυγή της κοινωνίας για ένα επιτέλους αποτελεσματικό και σύγχρονο κράτος, που ο ίδιος απέτυχε παταγωδώς να προσφέρει» τόνισε στην ομιλία του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
LIFO NEWSROOM
Βουλή, Live - Μητσοτάκης: Προσπαθούν να κάνουν τα Τέμπη σημείο διχασμού

Πολιτική / Βουλή, Live - Μητσοτάκης: Προσπαθούν να κάνουν τα Τέμπη σημείο διχασμού

Οι διαδηλωτές στην πλειονότητά τους είχαν το αντίθετο αίτημα από το να πέσει η κυβέρνηση, ζήτησαν να ανέβει η Ελλάδα ψηλότερα - Ζούμε ένα κοινό πένθος που ορισμένοι κύκλοι επιχειρούν να μεταμορφώσουν σε σημείο διχασμού, είπε ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM